Scrisoare deschisa adresata domnului Balanean Eugen, candidatul PSD la Primaria Orasului Jibou

Magazin Salajean 11 iunie 2008 0

Scrisoare deschisa adresata domnului Balanean Eugen, candidatul PSD la Primaria Orasului JibouStimate Domnule Balanean,

As fi vrut ca pentru alegerea primarului orasului Jibou sa ducem o campanie civilizata, demna de orasul in care traim cu totii, demna de Romania Europeana.

Sunteti singurul candidat care nu ati fost in stare sa duceti o astfel de campanie si nu v-ati putut abtine sa nu spuneti despre mine lucruri neadevarate si calomnioase.

In ce ma priveste, cred ca in politica trebuie sa avem un comportament civilizat. Asadar, nu am sa fac altceva decat sa raspund lucrurilor de care m-ati acuzat, aratand de fiecare data cum stau lucrurile in realitate.

Realitatea este, domnule Balanean, ca v-ati dat demisia din functia de viceprimar al Jiboului, dezertand de pe baricadele administratiei orasului. Poate ca vi s-a parut prea greu. Poate ca vi s-a parut ca timpul dumneavoastra este prea pretios pentru a-l irosi pe problemele jibouanilor. Poate ca problemele dumneavoastra personale au fost mai importante decat cele ale orasului. Poate ca pur si simplu nu v-a pasat.

Realitatea este, domnule Balanean, ca nu aveti nici o calitate sa spuneti daca eu ma pricep sau nu la administratie publica. Eu am invatat administratie publica in strada si pe santierele orasului, dar si pe bancile Facultatii de Administratie Publica si Drept Administrativ. Dumneavoastra unde ati invatat administratie publica, de vreme ce ati dezertat din serviciul cetatenilor. Acasa la dumneavoastra?

Realitatea este, domnule Balanean, ca in calitate de viceprimar al Jiboului nu v-ati remarcat cu nimic in serviciul cetatenilor, fiind preocupat mai mult cu ale dumneavoastra. Astfel, realizarile dumneavoastra au fost minore si cetatenii vor aprecia acest lucru. Meritul in achizitionarea buldoexcavatorului si a autogunoierei nu va apartine, asa cum pretindeti, ci apartine consiliului local, din care la vremea respectiva faceam si eu parte, calitate prin care m-am implicat si eu in proiect.

Realitatea este, domnule Balanean, ca voturile jibouanilor nu va apartin dumneavoastra, ci lor. Asadar, este nepoliticos sa spuneti ca veti invinge cu o mie de voturi diferenta, ca si cum voturile sunt in contul dumneavoastra si faceti un simplu transfer. Inseamna ca nu ati inteles un lucru elementar al democratiei, anume, ca puterea apartine cetatenilor, fata de care trebuie sa fiti politicos.

Reprezentam doua tipuri diferite de a face politica.

Realitatea este ca mie imi pasa de Jibou si ca am demonstrat acest lucru in ultimii doi ani, cand m-am implicat cu toata puterea de munca in asfaltarea a opt strazi, in obtinerea a doua microbuze pentru copii, in achizitionarea unui buldozer pentru lucrari publice, in asfaltarea trotuarelor, in asfaltarea pietei, in reabilitarea alimentarii cu apa, in canalizarea strazilor Traian si Doja, in pietruirea ulitelor din satele Cuceu, Var, Husia, Rona, in aducerea de banii la bisericile din satele apartinatoare (Husia, Cuceu si Var cate 75 de milioane, Rona 50 de milioane).

Acestea sunt faptele mele ca viceprimar al Jiboului in ultimii doi ani.

Singurii in masura sa aprecieze munca mea sunt jibouanii.

Sa va spun si ce vreau sa fac in continuare la Primaria Orasului Jibou:

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »