Schimbarea lui Tariceanu este o necesitate

Magazin Salajean 15 ianuarie 2007 0

Schimbarea lui Tariceanu este o necesitate* Liderul PD Salaj a apreciat ca hilare deciziile de neincepere a urmarii penale luate de o procuroare din Zalau in cazul Ionel Ciunt – Statul Roman si Handolescu – Calb

* Directorii AJOFM Salaj, Mircea Pop si OJPC, Aurora Sabau au virat de la PC la PD

In emisiunea Rotisorul politic de vineri, de la Radio Transilvania Zalau, presedintele PD Salaj, Viorel Stanca, a declarat ca Schimbarea lui Tariceanu este o necesitate, pentru ca, ati vazut, si cu Monica Macovei se afla in conflict, probabil ca mai mocnesc conflicte si cu alti ministri, lucrurile scartaie din toate incheieturile acolo. Parerea mea, ca daca va fi schimbat, indiferent ca va fi un prim-ministru liberal sau de la PD, lucrurile vor avea o alta conotatie, desi in PNL nu vad, practic, cine ar putea sa fie, la momentul actual in locul lui Tariceanu. Si va ramane alternativa sa fie un prim-ministru pedist, a afirmat Stanca, in opinia caruia greseala fundamentala a lui Tariceanu este lipsa unui plan coerent postaderare.

Viorel Stanca a mai afirmat, la Rotisorul politic, ca procuroarea Braduta Taranu a dat doua solutii, in doua cazuri, la care pur si simplu am ramas masca, si politia, si colegii ei de acolo din Procuratura. In cazul Handolescu – Calb, iar altul Ciunt vs. Statul Roman. Care solutii sunt de-a dreptul hilare. Chiar m-am gandit sa intru cumva in posesia documentelor necesare, sa le prezint personal la doamna ministru, cand ma intalnesc cu dansa, sa-i arat, asa, un exemplu de lipsa totala de profesionalism. Cu procurorii, cand vezi treburi de astea, de scoatere de sub urmarire penala a unor cazuri de genul acesta, te gandesti: ori sunt corupti, ori sunt tampiti. Sau lipsiti total de profesionalism. Alta solutie nu exista intre cele doua, a declarat Stanca. (Din ce a relatat presa locala, cazul Handolescu – Calb se refera la modul in care ar fi disparut o cantitate importanta de caramizi, iar cazul Ciunt – Statul Roman se refera la acuzatiile facute de politie impotriva fostului prefect Ionel Ciunt, printre altele de conducere a autoturismului sub influenta alcoolului).

In alta ordine de idei, presedintele PD Salaj a afirmat ca toata organizatia PC Salaj a trecut la PD, aproape 200 de adeziuni. Directorii de la AJOFM Salaj si OJPC Salaj, Mircea Pop, respectiv Aurora Sabau, fosti membri ai PC, au devenit membri ai PD.

Viorel Stanca a mai spus, in acelasi cadru, ca PD, singur, va castiga in Salaj 35-40 la suta din optiunile electorale de la europarlamentarele din mai a.c.. Pe larg despre dialogul purtat cu Viorel Stanca, voi scrie in editia de joi a cotidianului Magazin Salajean.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »