Schimb de replici intre premierul Emil Boc si prefectul Vegh Alexandru

Magazin Salajean 20 iulie 2010 0

Schimb de replici intre premierul Emil Boc si prefectul Vegh Alexandru

In cadrul videoconferintei cu prefectii, eveniment desfasurat duminica, a avut loc un schimb de replici intre premierul Emil Boc si reprezentantul prefecturii Salaj, prefectul Vegh Alexandru.

Acesta s-a plans de faptul ca Ministerul Dezvoltarii Regionale nu a informat Prefectura in legatura cu faptul ca a trimis o adresa catre mai multe firme de constructii din judet pentru ajutorarea cu materiale de constructii pentru sinistrati, fapt care l-a pus pe Vegh intr-o situatie neplacuta, atunci cand a fost intrebat de anumiti oameni de afaceri cu privire la actiunea Ministerului amintit.

Pana la urma, prefectul a primit explicatii din partea secretarului de stat Ioan Andreica, insa Emil Boc, desi initial a declarat ca interventia prefectului de Salaj este benefica pentru toata lumea, a incercat sa se impuna in cel mai pompieristic mod cu putinta: Auzi…, auziti? Sa stiti un lucru, dumneavoastra sunteti subordonat ministerului si nu ministerul dumneavoastra, asa ca sa intelegeti acest lucru. Este o actiune guvernamentala nationala, nu una cu particularitate locala. No comment.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »