Scandal în ALDE Sălaj! Deputatul Mirel Taloș, acuzat că îndepărtează oameni valoroși din partid

Vicepreședintele ALDE Sălaj, Sebastian Avram, își anunță demisia din partid, într-un comunicat remis redacției miercuri, nu înainte de a aduce o serie de acuze deputatului Mirel Taloș, președintele organizației județene a organizației politice. Astfel, fostul vice al ALDE Sălaj îl învinovățește pe Mirel Taloș că a îndepărtat din partid, fără niciun temei, oameni valoroși care s-au implicat în campania de la locale: „Având în vedere ultimele decizii ale preşedintelui ALDE Sălaj, prin care sunt îndepărtaţi oameni care au muncit şi au adus voturi la partid la alegerile locale din 5 iunie, vă comunic că am decis să întrerup orice relaţie de colaborare cu deputatul Mirel Taloş. Ca vicepreşedinte al organizaţiei judeţene nu pot să concep să stau pe margine şi să văd cum sunt maziliţi oameni care au luptat pentru partid şi au adus voturi. Şi aici mă refer la colegii de la Marca – Pavel Crăciun şi Adrian Viorel Durnea, precum şi la colegul de la Surduc, Marius Chira, care au fost daţi afară din partid pentru a nu fi validaţi consilieri locali şi a face jocurile altora. Cred că este nedrept să te foloseşti de oameni, să-i pui pe lista de candidaţi pe locuri eligibile şi după ce aduc voturi să-i dai afară pentru a face loc altora care nu au adus voturi”, susține Avram. Acesta este de părere că, deși au obținut în urma muncii lor mandatele de consilieri, Mirel Taloș a considerat că trebuie să-i înlăture. „După ce am obţinut mandatele de consilieri, nu mai sunt buni în viziunea deputatului Mirel Taloş. Nu pot să fiu de acord cu acest mod de a face politică. Drept pentru care demisionez din toate funcţiile politice şi încetez orice colaborare cu deputatul Mirel Taloş. Oamenii care vin în partid nu sunt obiecte pe care le poate folosi domnul deputat după cum crede de cuviinţă, iar după ce nu îi mai sunt de folos le aruncă la gunoi”, a spus în încheierea comunicatului fostul vicepreşedinte ALDE Sălaj.
Contactat, deputatul Mirel Taloș, face cunoscut că decizia de a-i retrage de pe liste pe consilierii respectiv, înclusiv pe Marius Chira, care a candidat pe listele de la Surduc, a luat-o din cauza neimplicării lor în campania electorală. Doar că cel amintit mai sus are un anumit grad de rudenie cu Sebastian Avram, „iar acesta a luat decizia personal”. „Așa cum se procedează, de obicei, în aceste situații, când constați că oamenii care trebuiau să se implice în campanie nu își merită funcțiile, am luat deciziile respective. Astfel de situații nu sunt izolate, majoritatea partidelor recurg la asemenea măsuri de corecție. Singura problemă este că am luat hotărârea de a-l retrage de pe liste și pe Marius Chira, care este și rudă cu Sebastian Avram. De aici văd și supărarea colegului meu. Altfel, sincer, nu-mi explic o astfel de reacție”, a conchis liderul ALDE Sălaj.

20 Thoughts to “Scandal în ALDE Sălaj! Deputatul Mirel Taloș, acuzat că îndepărtează oameni valoroși din partid”

  1. Van Dame

    inca asteptem lamuririle Anei Tudoran cu privire la plecarea sa din ALDE.

  2. anda

    sfarsit de cariera pentru unul dintre politicienii (aproape toti) care au facut tot posibilul sa NU FACA NIMIC pentru acest judet. Poftiti pe liste, la toamna. Va realegem siguuuur! valabil si pentru ceilalti.

    1. Anonim

      Este una ce pupa funduri pentru bani , amu e la fundul psd

  3. Anonim

    Alo domnu Talos cite voturi ai avut in Jac la consiliu judetian caci ai fost cap de lista.?

  4. Anonim

    Ana e fosta angajata a lui Talos!!!!!

    1. Van Dame

      si nu stii ce remuneratie a avut?

  5. Anonim

    A stiut Ana de ce pleaca. Isteata fata. Langa unul ca Talos care isi mananca de sub unghie si indeparteaza tot ce e valoare, nu e de stat!

  6. Calyn

    Acum au vazut si unii fraieri care l-au votat in 5 iunie pe cine au votat, un om care a facut cu buna stiinta jocul PSD.

  7. Xx

    La Marca s-a facut jocurile PNL-ului, Bolobocu vrea sa ajunga viceprimar. Asa d-le Talos unul din sustinatorul dvs va spune adio!

  8. Anonim

    Talos tiai pus singur streagul la git.

  9. Anonim

    Unde ti Mufa domnule deputat ai crezut caci ai crezut caci te duce in brate teai inselat Mirel esti un mare FRAIER si te rog sa te reoganizezi daca nu vrei sa TE DIZOLVI SINGU PE MINA TATATATATATA.

  10. Anonim

    Aceasta Mufa NU VA AVEA VIATA LUNGA CACI TAOT TIMPUL E BEAT.

  11. Anonim

    Domnule deaputat lasa orgoliu si fa ce trebe daca vrei sa mai fii deputet sa te impaci cu ….. pina nu apune soarele daca esti crestin daca esti pagin iti meriti SOARTA .

  12. Anonim

    Daca e Marian din Creaca acest om sia puas pe listele de consiliul locsl CREACA numai din familie FIUU SORA VAR NEPOT CACI ALT CINEVA NUL BAGA IN SEAMA ASA GUNOI!

  13. Anonim

    Mirel TREZESTETE DACA NU VREI SA FII PITIC DE BUCURESTI.

  14. Anonim

    Mierel vreu sa faci o dezbatere cu acel fost sef de cabinet daca ai singe in vene daca nu ai curaj inseamna caci esti un0/ si va iperi pe limba ta
    .

  15. Anonim

    Mirel TREZESTE CACI CU MARIAN TEREC JENU SA DISTRAT CA IOHANIS CU PONTA SI TU RAMIISINGUR fara sati dai seama si e pacat sa pierzi treci peste orgoliiiiii si asculta caci altfel esti un zero/.

  16. Anonim

    A renuntat la Craciun si Durnea de la Marca ca sa faca Bolobocu jocurile lui Lup omul din umbra a PNL-ului din Marca, dar s-a ales cu nimic ca, nu a iesit vice marele aldist Boloboc.

  17. Anonim

    DIn ce imi aduc eu aminte daca domnul Avram si Marian daca votau in 2008 in biroul politic PNL Todea azi Talos era numai in povesti desi ca domnul Todea la pus director la spitalul din Jibou pe Marian,deci Talos le este dator la acesti doi intrucit Capilnasiu nu a stiut sa puna punctl pe i.

Leave a Comment