Liberalii obţin un nou mandat de consilier judeţean

Andreea Vilcovschi 28 ianuarie 2013 2
Liberalii obţin un nou mandat de consilier judeţean

Liberalul Nicolae Ardelean a depus  jurământul, luni, în cadrul primei şedinţe din acest an a Consiliului Judeţean Sălaj. Acesta i-a luat locul fostului consilier social-democrat Gavril Biriş, exclus din rândul aleşilor judeţeni la finele anului trecut. Mandatul lui Biriş a încetat înainte de termen, după ce a fost exclus din PSD Sălaj pentru că a candidat din partea PP-DD la alegerile parlamentare în Colegiul senatorial Şimleu Silvaniei-Cehu Silvaniei.

Prin venirea liberalului Nicolae Ardelean, numărul reprezentanţilor PNL creşte la cinci, în timp ce PSD rămâne cu opt consilieri.

În vârstă de 52 de ani, noul ales judeţean este de profesie electronist, deţine o firmă în Şimleu Silvaniei şi este vicepreşedinte al organizaţiei PNL Şimleu Silvaniei

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. ANONIM 31 ianuarie 2013 at 14:30 - Reply

    sunteti multumit d-le Ardelean,va-ti ajuns

  2. Anonim 4 februarie 2013 at 13:39 - Reply

    Oare cand o sa ne odihnim si noi cei de pe str.Oasului???Toata strada e blocata de masinile care vin la magazinul lui si nimeni nu ia nici o masura.Halo,la primarie nu vede nimeni asta?

Lasa un Raspuns »