S-au ales preşedinţii secţiilor de votare la referendum

magazinsalajean 24 iulie 2012 2
S-au ales preşedinţii secţiilor de votare la referendum

Preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare constituite la nivelul judeţului, privind referendumul naţional pentru demiterea preşedintelui ţării din 29 iulie, au fost aleşi prin tragere la sorţi. Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Prefecturii Sălaj, lista cu preşedinţii desemnaţi ai birourilor electorale a fost publicată, luni, pe site-ul instituţiei.
Pentru aceste funcţii sunt eligibili doar judecătorii şi procurorii, precum şi alţi jurişti din judeţ, care nu fac parte dintr-un partid politic. Însă, în cazul în care numărul juriştilor este insuficient, tragerea la sorţi se realizează de pe o altă listă care cuprinde persoane de altă specialitate, cu o reputaţie neştirbită şi care nu fac parte din niciun partid politic.
La nivelul judeţului au fost constituite 299 de secţii de votare, dintre care 27 în municipiu. În termen de trei zile de la desemnarea acestora, vor fi aleşi reprezentanţii partidelor politice care vor fi prezenţi în secţiile de votare. Birourile electorale ale secţiilor de votare din ţară funcţionează cu minimum patru membri, inclusiv preşedintele.
Mihaela Oprea

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. .......... 24 iulie 2012 at 12:01 - Reply

    Nepoata fostei prim secretare PMR a regiunii Crisana Ghizela Wass,actuala obraznicatura Andreea Paul Wash,isi da aere de “savanta”stiind absolut de toate.Sa inceteze asi ferici poporul cu magariile ei bobotane.Televiziunile romanesti ar face mai bine sa il invite pe vacarul din Dersida decat pe obraznicatura cu numele de fier unguresc.Dintr-o familie etnic-mixta nu poate iesi decat o idioata politic si comportamental.Lucru dovedit deja cu prisosinta.

  2. Anonim 25 iulie 2012 at 09:50 - Reply

    corect, este un nimeni, o taranca care a lins pe toti sa ajunga sus.Rarfa si-a copiat toate lucrarile ca este o proasta facuta gramada.La bobota la vaci cu ea!

Lasa un Raspuns »