Romeo Sârca, schimbat de la şefia AJOFM Sălaj

Andreea Vilcovschi 9 ianuarie 2013 11
Romeo Sârca, schimbat de la şefia AJOFM Sălaj

Romeo Sârca, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, va fi schimbat din funcţie la mijlocul lunii februarie. Acesta a fost chemat marţi, la Bucureşti, pentru a i se comunica faptul că mandatul său se va încheia în 15 februarie, însă “doar din punct de vedere politic”, după cum a ţinut să precizeze directorul. “Înţeleg această schimbare, întrucât şi eu am venit tot politic la conducerea instituţiei”, a spus Sârca.
Acesta pleacă fără regrete: “Mi-am dat tot interesul şi mi-am îndeplinit toate obiectivele pe care mi le-am propus, respectiv creşterea vizibilităţii AJOFM Sălaj, creşterea transparenţei şi atragerea de bani europeni în judeţ”.
Fiindu-i recunoscute meritele în ceea ce priveşte implicarea Agenţiei în proiectele europene, mai marii de la Bucureşti i-au propus lui Sârca să rămână în instituţie, în cadrul serviciului Monitorizare programe din fonduri europene. “Deocamdată, nu am luat nicio decizie. Am timp până în 15 februarie”, ne-a declarat şeful AJOFM Sălaj, care nu exclude să se întoarcă în mediul privat, în condiţiile în care “pentru oameni buni, mereu sunt posturi”. El a fost numit director în 2009, beneficiind de sprijinul politic al democrat-liberalilor.
Fotoliul lui Romeo Sârca va fi preluat de către Ionel Mureşan, fost director al societăţii Transurbis, în prezent, consilier în cadrul Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă Persoane – Compartimentul Evidenţa Persoanelor, din cadrul Primăriei Zalău. Mureşan este susţinut de către PNL Sălaj.

Comentarii

comments

11 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Daniel 9 ianuarie 2013 at 13:21 - Reply

  O sa curga locurile de munca pe apa sambetei in mandatul lui Muresan. Punem pariu?

 2. Anonim 9 ianuarie 2013 at 14:22 - Reply

  DAR DIRECTORUL AJUNCT PURA SANDEL CAND II VINE RANDUL?CA CU MASINA INSTITUTIEI SJ 01 AJO NUMAI SI NUMAI IN INTERES PERSONAL CIRCULA SA-SI FACA AFACERILE LUI CU MASINI DIN GERMANIA!!!

  • Anonim 9 ianuarie 2013 at 19:27 - Reply

   pa asta nu il schimba, a trecut deja la psd 🙂

 3. Anonim 9 ianuarie 2013 at 15:28 - Reply

  Bine ca-i ofera post in cadrul ajofm .Pdlistii au lasat pe drumuri o multime de oameni din administratie fara a le oferi nimic in schimb.Cei mai infocati pdlisti au fost Bujita si Turcas Virgil, care se pare ca raman in continuare in functii .Poate o sa-i schimbe la vara sau la toamna.

 4. ionion 9 ianuarie 2013 at 20:29 - Reply

  Felicitari d-le Sarca,a dat domnul sa vedem un om realist.Pana acum toti care erau schimbati plecau cu razboi de parca ei la randul lor nu au fost numiti politic ba chiar ocupau doi directori acelasi post.Nu va cunosc dar un om ca dv se descurca oriunde.Numai de bine.

 5. nik 9 ianuarie 2013 at 21:15 - Reply

  daca te pricepi la evidenta populatiei te pricepi si la somaj ,sa va fie de bine,Adjunctul nu se schimba ca lovesti in secretara prefectilor,todea ciunt,todea, veig si chis.La mai multi prefecti .USL=PDL?

 6. nik 9 ianuarie 2013 at 21:23 - Reply

  adjunctul nu se schimba ,pentru ca lovesti in secretara tuturor prefectilor Todea,Ciunt,Todea,Veig,si Chis.Va doresc la mai multi prefecti.

 7. Anonim 10 ianuarie 2013 at 08:28 - Reply

  Romeo Sarca un om de calitate….. dar asta e politica

 8. Anonim 10 ianuarie 2013 at 09:28 - Reply

  Se stie ca toate posturile din deconcentrate sunt politice (pleaca ai nostrii vin ai nostrii).Dupa un mandat fiecare ar trebui sa plece de buna voie la schimbarile politice de guvernare. Ar trebui schimbata legea

 9. Anonim 10 ianuarie 2013 at 13:40 - Reply

  pacat, asta e unul de calitate. Nici Lucian Bode nu-l inghite pe Sarca, ceea ce demonstreaza ca e un om de calitate.

 10. Anonim 11 ianuarie 2013 at 07:38 - Reply

  aia care comenteaza cu calitatea lui sarca este nevasta-sa ? ca vad ca au invatat amandoi de-acasa lectia cu calitatea! , calitatea banului gros incasat …….

Lasa un Raspuns »