Reuniune liberală în zona Văii Someşului

Deputatul Lucian Bode, președintele Partidului Național Liberal, filiala Sălaj, s-a întâlnit joi, 5 octombrie 2017, cu liberalii din zona Văii Someșului. Ședința de lucru a avut loc la Jibou, la cabinetul parlamentar (strada Libertății, nr. 43, în apropiere de Spital) deschis de liderul PNL în primăvara acestui an.
“Încă de la începutul acestui mandat mi-am dorit să deschid și la Jibou un birou tocmai pentru a putea fi mai aproape de sălăjenii de pe Valea Someșului. Pe lângă activitățile de partid, sprijinirea și coordonarea colegilor din Jibou și comunele din apropiere, îmi propun să fiu prezent, cât mai des posibil, pentru întâlniri cu cetățenii. La fel am procedat și la Șimleu Silvaniei, tocmai pentru ca locuitorii din aceste zone să nu mai fie nevoiți să se deplaseze până la Zalău pentru audiențe”, a declarat Lucian Bode.
Liberalii sălăjeni se află, în această perioadă, în plin proces electoral intern. Astfel, în următoarele săptămâni vor avea loc alegeri interne pentru conducerea organizațiilor de femei, tineret, vârsta a III-a, precum și pentru Liga Aleșilor Locali.

2 Thoughts to “Reuniune liberală în zona Văii Someşului”

  1. Anonim

    Crisan ii principaul continuator al liberalilor de la nivel national – familia Bratianu dar si de la nivel local – Iulian Andrei Domsa

  2. Anonim

    Cu Crisan in frunte partidul va „decola” iar vremea procentelor mici va apune. Crisan stie cumva in ce partid se afla momentan??? Nu de alta dar prin cate a mai activat….

Leave a Comment