RAPORTUL PRIMARULUI ORASULUI SIMLEU SILVANIEI, SEPTIMIU TURCAS, PENTRU MANDATUL 2008 – 2012

Magazin Salajean 24 mai 2012 0

RAPORTUL PRIMARULUI ORASULUI SIMLEU SILVANIEI, SEPTIMIU TURCAS, PENTRU MANDATUL 2008 - 2012La finalul celui de-al doilea mandat, daca privesc retrospectiv, pot afirma cu toata certitudinea si responsabilitatea mea de om, membru al colectivitatii simleuane, ca nu imi este rusine de drumul parcurs in fruntea urbei. Nu cred ca se poate imputa la ora actuala primarului Septimiu Turcas, ca a promis ceva si nu s-a tinut de cuvant. Desigur, am avut si proiecte de lunga durata, care au necesitat si inca necesita timp, poate si de aceea voi candida si la aceste alegeri, tocmai pentru a termina ceea ce am inceput. In viata m-am condus dupa niste principii mostenite din familie, potrivit carora este mai mult decat moral si etic, este obligatoriu sa duci pana la capat ceea ce ai inceput, sa termini orice actiune sau activitate .

Ar fi foarte multe de spus. Spre deosebire de primul mandat, in care am reusit impreuna cu echipa, implementarea proiectelor care au dat speranta simleuanilor ca se poate trai si altfel in orasul nostru, cel de al doilea mandat a fost cel al proiectelor majore. In urma realizarii acestora, putem spune ca, astazi, majoritatea simleuanilor au conditii normale de trai, intr-un oras din anul 2012. Dar, va propun, sa le luam metodic, pe principalele domenii de activitate.

INVATAMANT

Toate unitatile de invatamant din acest oras au trecut prin transformari majore. Si vreau sa cred ca, aici nu exista nicio exceptie. Daca in urma cu 2 ani exista exceptia, respectiv, Scoala

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »