Radu Nistorescu părăseşte corabia Primăriei Zalău

Eşecul lui Radu Căpîlnaşiu în cursa electorală pentru şefia Primăriei Zalău deschide sarabanda demisiilor din administraţia locală. Primul a fost managerul public al municipiului, Radu Nistorescu, care a renunţat în acest zile la postul pe care îl ocupă din septembrie 2008.
“Am venit în echipă, plecăm în echipă. Mi se pare normal şi de bun-simţ să renunţ la această funcţie”, a spus Nistorescu, conştient de faptul că nu va putea să administreze Zalăul după ce echipa pesedistă îşi va intra în drepturi în funcţiile cheie din Primărie.
Vicepreşedinte al PNL Sălaj, Radu Nistorescu susţine că se va întoarce în sectorul privat şi îşi va lua în primire funcţia de consilier judeţean dobândită în urma alegerilor locale din 5 iunie.
Având în vedere că postul de administrator public al municipiului este unul foarte bine plătit, nu este de mirare că la acesta râvnesc mai mulţi reprezentanţi ai social-democraţilor. Potrivit declaraţiei de avere întocmită de Nistorescu în 2015, acesta a avut un venit anual de 76.526 de lei, ceea ce înseamnă o leafă lunară de peste 6.300 de lei.
Primele nume vehiculate după această demisie răsunătoare sunt fostul viceprimar Daniela Coţa şi consilierul local PSD, Teodor Bălăjel, acesta din urmă intrând şi în cărţile având ca miză fotoliul de viceprimar.
Redacţia

25 Thoughts to “Radu Nistorescu părăseşte corabia Primăriei Zalău”

  1. Anonim

    Nistorescule si cum mai vii dupa legume si flori gratuite la Citadin?

  2. Anonim

    Adio si n-am cuvinte! Dute invartindu-te ! N-o sa planga nimeni dupa tine si dupa capalnasiu, dar ia-l si pe maghiu si aruncati-va la groapa de gunoi ticalosilor ca ne-ati mancat viata!

  3. Anonim

    Administrator public va fi Bercean sr. de la Meseseni!

  4. Anonim

    Doar un penal poate veni in aceasta functie din partea PSD.

  5. La ce dracu mai este necasara aceasta functie, cu salariu nesimtit. Primarul cu ce se mai ocupa?

  6. Ba, da' nu scapam de Cota?!

    Toti incompetentii pe functii. Balajel e OK, dar Cota, mai bine pas.

    1. anda

      Cu Balajel viceprimar, viitorul Yalaului este asigurat, drum sigur catre groapa. Cat despre d-na Cota, pe ce lume traiti, dragi votanti PSD? D-na Cota vine la pachet cu noua conducere, ce v aimaginati_ Abia de acum in colo veti auyi de ea cu adevarat! Succesuri!

  7. Mai bine Cota ca stie primaria si oameni lui Capalnasiu ,de care Ciunt trebuie sa se fereasca apoi sa se scape. Balajel este balalau.…

  8. balajel?

    cum sa numesti un om asa zis „gigi-contra” pe aceasta functie? cum o sa mai propuna blajel ca sa fie demolate garajele de pe domeniul public, cand el are un asemenea garaj? deci ce idei inovatoare poate sa aiba unul ancorat adanc in istorie si communism ?
    si cum reusesc acesti politicieni sa fie tot saraci lipiti pamantului, cu ce I-a lasat Ceausescu dupa moarte? ai stat 2-3 mandate pe functie de consilier si in acte ai tot acelasi apartament amarat? dar kulmea este ca copilul tau are o masina de 2 ori valoarea apartamantului !!!!

  9. ion

    nistoresxu – groparul lui CAPALANASIU

  10. Anonim

    O echipa pe cinste la primaria Zalau .Cota -administratorul orasului -o sa vanda iar biletele Transurbisului ,ca ,de ,are datorii si se grabeste sa nu intre in faliment.Balajel ,ce sa zic ,e „flamand ” de putere si de a face bani rapid ,ca ,de , 4 ani de viceprimar trec repede.”Succese si almanahe”.

  11. Anonim

    Zalaul un oras infect, rahatul pluteste pe Valea Zalaului, ca la tara. Din pacate psd o sa-l ingroape de tot. Singurul bulevard din judet este plin de gropi, vai si amar de salajeni, nu au joburi, conditii decente de trai. Astia se gandesc doar la burdihanul lor, marc nosa hoti psd, cota sa te mance falimentul cu televiziuunea ta de 2 lei.

  12. Anonim

    „Costy” ,ce naiv esti.Tu crezi ca Ciunt dupa ce-i da afara pe cei vizati nu o sa-si aduca ortacii PSD-isti+rude+cunostinte ,etc pe functiile vacante?Toti vor fi cu o „pregatire de invidiat” in sensul ca iti vor da suturi in fund daca vei merge pentru rezolvare cu o problema la ei.

  13. anonim

    O să vedeți pe dracu toți chiulăii de la citadin si de la transurbis.O sa- l plîngeți pe Căpilnasiu de o sa se scuture cămaşa pe voi.Şomaj lung va doresc!

  14. Anonim

    Noi ce anti PSD ne-am bucura mult sa o aduca pe COTA pentru ca urmeaZA ALEGERILE DIN TOAMNA SI NUMAI ASA POT FI TAXATI.succes psd.

  15. Duras

    Nu a fost manager public ci administrator public nu-i cazul sa dezinformati.

    1. guritza

      ei nu a fost pe dracu. dar ce a fost? asa se numeste functia si asa o stie toata lunea, managerul.municipiului. Asta inseamna administrator public. Cand il prezentau asa la evenimente cum era, tot incorect?

  16. Anonim

    aici comantariile anti balajel sunt postate de cota si acolitii ei.va transmitem d-le ciunt ca d-nul balajel are o imagine foarte buna in oras in toate cartierele.judecati inainte si luati pulsul.eu stau in cartierul stadion si va pot confirma acest lucru.cat despre aceasta podoaba cota este jenant sa i se pronunte numele.

  17. Anonim

    Nu pot crede ca inca mai vorbiti de aceasta cotza cind o stie tot orasul ce hram poarta.Mie oricum mi se pare ca acest articol si poza pusa cu intentie este comandat de ea. Si ce reputatie are peste tot, domne feri.

    1. Anonim

      pai nu zalauanii au vrut psd? Acum, infratiti cu serpii nesatui de la udemere. asta e compozitia. cu asta defilam. Popi, maghiarime, nepoti, cuscrii, incompetenti, rugaciuni, predici si mersul racului. Incolonarea si inapoi pe drumul involutiei! Asta e!

  18. cuscra

    Sa vina Como sa falimenteze tot. Ha ha ha. Vremea incultilor.!!!!!

  19. Anonim

    Dana era mai capabila si cu mana de fier inclusiv pe functia de vice. De administrator nu mai vorbim. Ar fi schimbat multe in orasul asta si ar fi zburat pe puturosii de la citadin in primul rand. degeaba o tot criticati. Ar fi o alegere buna din ceea ce s epoate alege..ca vedem bine ce dezastre…mai ales pe functia de vice…vai si amar cu balajel.

  20. Anonim

    SA NU NUMITI PE COTA DANIELA GABRIELA LA PRIMARIE ADMINISTRATOR PUBLIC MAI BINE SA NUMITI LA PRIMARIE ADMINISTRATOR PUBLIC PE BALAJEL TEODOR CA COTA DANIELA GABRIELA VINDE TOT ZALAUL SI CUMPARA TOT ZALAUL

  21. anonim

    Cota ,administrator public ?????????, jenant, numai asa PSD isi da cu tifla-n cap

  22. Anonim

    CE TOT AVETI CU CITADINAUL HAIDETI VOI SA LUCRATI SA VEDETI CAT ESTE DE USOR IN PLOAIE SAU IN SOARE INDIFERENT CATE GRADE SUNT AFARA (LA MATURA SAU LA LOPATA) PENTRU SALARIU MINIM PE ECONOMIE HABAR N-AVETI

Leave a Comment