Radu Cristescu: „Interesul USL este ca România să devină o ţară de asistaţi sociali”

Radu Cristescu, preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP) Sălaj susţine că războiul dus între preşedinţia României şi Guvern pe marginea bugetului nu este altceva decât o propagandă ieftină a celor de la USL. „Odată cu creşterea preţului carburanţilor cu aproape 60 de bani pe litru, baronii locali ai USL vor primi bani de la buget pentru plata primarilor, care urmează să se ocupe de cumpărarea de voturi în teritoriu. Bineînţeles că, mai întâi, banii din acea taxă vor fi colectaţi de către Ministerul condus de Liviu Dragnea pentru plata unor lucruri ce puteau fi plătite din fonduri europene. Însă, din acele fonduri nu se prea poate fura”, a declarat liderul PMP Sălaj, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă.
Referindu-se la fuziunea PMP cu Forţa Civică, Radu Cristescu apreciază că negocierile dintre cele două formaţiuni politice sunt într-un stadiu cât se poate de avansat. „Fuziunea cu Forţa Civică este unul dintre lucrurile prioritare ale PMP. De asemenea, sper din tot sufletul că este foarte aproape ziua în care dreapta românească va reuşi să convingă lumea că România se îndreptă, la această oră, spre China şi nu spre Uniunea Europeană”, a mai spus preşedintele PMP Sălaj, care a adăugat faptul că interesul celor de la USL este ca România să devină o ţară de asistaţi sociali, astfel încât săracii să ajungă şi mai săraci. „Aceşti oameni vor depinde de mila celor de la USL, astfel că vor obţine şi voturile pentru a câştiga viitoarele alegeri. Însă acest lucru nu se va întâmpla, pentru că noi nu dormim”, a conchis Radu Cristescu.

17 Thoughts to “Radu Cristescu: „Interesul USL este ca România să devină o ţară de asistaţi sociali””

  1. Anonim

    INTERPELARE ADRESATA ORGANIZATIEI PSD SALAJ SI SENATORULUI GHEORGHE POP

    Autor: Cetateanul Consternat
    Circumscriptie electorala: Nr. 33 Salaj
    Colegiul electoral: Nr. 2, Zalau-Salaj
    Grup Politic : Niciunul

    Obiectul interpelarii – Pana Cand?

    Stimabililor politicieni,
    Pana cand ii veti permite cetatenei Daniela Elena Fizesan – Chisbora, membru PSD Salaj, sa se ocupe cu raspandirea unor zvonuri malitioase in legatura cu povestile vanatoresti ale senatorului PSD, Gheorghe Pop?

    Cu deosebita consideratie,
    Cetateanul Consternat

    1. ass

      adica Pop nu este un criminal care trebuia sa faca pucarie si nu sa fie in Parlamentul Romaniei? adica parlamentul nu este puscarie pentru acei alesi ai neamului? nu sufera ei pentru binele nostru ca Isus pe cruce?

  2. nae ledra

    Mai boule ,nu organizatia PSD poate rezolva problema ce te arde de atata vreme,ca doar nu crezi cumva ca este defunctul PCR !?!? „Vanatorul ” Pop ,daca se simte lezat de afirmatiile d-nei amintite atat de des de tine , s-o dea in judecata !!!

  3. Anonim

    om hotarit cristescu asta. daca ar fi toti din politica asa ar fi bine

  4. Anonim

    ati auzit pe cineva di ntre politcienii nostrii din judet sa zica ceva de faptul ca zalaul nu exista pe harta tarii?

  5. Anonim

    marc,bode,capilnasiu,prefectu>???

  6. Anonim

    de unde sa stie de salaj, ce, are salajul reprezentanti in parlament?

  7. Anonim

    Corect . Deputati si senatori inexistenti

  8. Anonim

    Comunistul nosa si miltianul pop.. De talos nu vorbim el nici nu exista

  9. Anonim

    lam vazut pe cristescu la televizor la realitatea de mai multe ori si chiar mio placut e dur si le cam zice pa nume direct fara ocolisuri

  10. Anonim

    chiar daca nu e din zalau ii mai bine ca nu face parte din nici o mafie si ar putea face multe pentru judet cu relatiile care le are la bucuresti

  11. realitatea

    mai mare mafiot ca asta nu exista ,stanca este mic copil pe langa el .

  12. Anonim

    mafiot e capilasiu bai bou securist

  13. Anonim

    de marc ce zici boule?

  14. Anonim

    Cristescu asta, un nimeni cu ochi.

  15. Anonim

    dar are totusi ochi….si frumosi !!! te oftici ???

  16. Anonim

    ba asta are singe in el lo terminat pe mitrea aseara la tv si pe nastase

Leave a Comment