Proiecte liberale pentru Zalău, ţinte electorale şi candidaturi noi

Candidatul PNL la Primăria Zalău, Valeriu Crişan, a prezentat în cadrul conferinţei de presă de vineri de la sediul PNL Sălaj, câteva din proiectele pe care doreşte să le pună în aplicare după câştigarea funcţiei de primar al municipiului Zalău. Câteva dintre ele sunt, conform spuselor candidatului la funcţia de primar al municipiului Zalău, crearea de oportunităţi pentru investitori şi diversificarea locurilor de muncă, construirea celui de al doilea tronson al şoselei ocolitoare a Zalăului. Fluidizarea traficului din municipiu, evitarea accidentelor, reabilitarea principalelor străzi din municipiu şi dezvoltarea infrastructurii, reabilitarea zonei centrale şi amenjarea unui centru civic, precum şi a unei zone pietonale, un stadion modern, un bazin de înot, sunt, de asemenea, proiecte pe care Valeriu Crişan le va avea în vedere, ca priorităţi, dacă va câştiga fotoliul de primar.

Copreședintele PNL Sălaj, Lucian Bode, a vorbit despre Legea privind concediul de maternitate și creșterea indemnizației pentru mame, precum şi despre Programul politic al PNL pentru câștigarea alegerilor locale din 5 iunie 2016, în municipiul Zalău. “Targetul asumat de către PNL Sălaj, pe vot politic pentru lista de consilieri județeni, este de minim 35 la sută din numărul de voturi valabil exprimate”, a spus copreşedintele PNL. Bode a mai mai amintit de validarea candidaților PNL pentru funcția de primar – pentru localităţile care nu au fost menţionate în prima serie de nominalizări. Astfel, pentru comuna Agrij, candidat a fost desemnat Corin Berar, la Crasna – Pop Florian, Halmăşd – Nicolae Venter, Marca- Ioan Şumălan, Meseşenii de Jos – Crişan Gligor, Cornel Vedinaş – Sâg, Emilia Buhăţel candidat pentru primăria Şimişna şi Drible Dănuţ la Sânmihaiu Almaşului.
Raportat la 2012, PNL îşi propune pentru acest an obținerea a cel puţin cinci primării noi (Jibou) – 3 orașe şi 25 comune. Referitor la situaţia din PNL Jibou, Lucian Bode a spus: ”Infirm categoric bârfele ieftine cum că în PNL Jibou s-a produs o scindare. Au fost invitaţi la discuţii cei patru membri care au dorit să candideze la funcţia de primar al Jiboului, aceştia au fost <> la Biroul Politic Județean. Decizia Comitetului Județean Executiv, luată, desigur, şi în urma sondajelor, a fost aceea că Ana Indrieş este cel mai potrivit candidat şi cel care are şansele cele mai mari. Aceasta şi-a preluat şi funcţia de preşedinte PNL Jibou.

Dana Crişan, lidera femeilor din PNL Sălaj a făcut referire la blocajele PSD în ceea ce priveşte adoptarea unor legi importante. “PNL somează PSD să nu mai tergiverseze Legea privind concediul de maternitate și creșterea indemnizațiilor pentru mame, inițiativă care ar fi trebuit supusă votului final miercuri în Camera Deputaților. Cerem ca votul asupra proiectului să fie dat cât mai repede, în ședința Camerei Deputaților de săptămâna viitoare. Decizia trebuia luată miercuri, la votul final, însă președintele Comisiei de Muncă (de la PSD) a întârziat cu redactarea raportului favorabil adoptat, cu amendamente”, a spus preşedinta organizaţiei de femei a PNL Sălaj.

8 Thoughts to “Proiecte liberale pentru Zalău, ţinte electorale şi candidaturi noi”

  1. Anonim

    E cea mai buna varianta posibila si viabila….

  2. Anonim

    Dana Crişan, lidera femeilor din PNL Sălaj m-ai bine sa-r plimba caci stie cum a ajuns in partid e …… nui ca la …….

  3. Anonim

    Lipseste R. Nistorescu pentru ca „echipa sa mearga mai departe”. Apoi noi vrem certitudini liberale, nu proiecte liberale. De proiecte sau de expresii „vom face, vom deveni, vom accesa” ne-am saturat.

  4. Anonim

    Da’ parca ne-a fluidizat traficul Radu cu vreo 1,5 mil euro,ne-a pus semafoare inteligente de stai la stop de 10 ori din centru pana la gara! Se pune de o noua spaga? Cat despre centura asta ne promitea Radu si acum 8 ani si acum 4 ani, tot degeaba…

  5. Ovidiu

    PSD-istii sunt pe comentarii.Sa spuna ce au facut ei la CJ.

    1. Anonim

      Spitalul, Centrul militar, muzeul, etc… Cj le-a facut nu Radu

  6. Anonim

    BODE….ce mincinos esti,dezertorii din partid sunt cei pe care i-ati sfidat voi.Au pus fiecare cate 500 euro si au comandat sondaj de opinie.Tu ai venit cu o propunere personala.Ne pare rau …puteai avea o alegere mai buna…este cam uzata din toate punctele de vedere

  7. Anonim

    a face valerut piscina cum a facut raducu planetariu si cinematograf. de 12 ani aceleasi promisiuni… cat despre jibou, unul din penelisti candideaza pe listele unpr, altul la pmp, altul la alde. foamea asta dup putere… si bani din contracte… a vedea valerut primaria la sfantu asteapta cu bode langa el… poate vrea sa l faca asociat la pensiunea lui cu a lui dinutu

Leave a Comment