PRM Salaj se pregateste de alegeri: Viorel Stanca pune toate tunurile pe adversarii politici

Magazin Salajean 25 aprilie 2012 0

PRM Salaj se pregateste de alegeri: Viorel Stanca pune toate tunurile pe adversarii politiciPrim-vicepresedintele PRM Salaj, Zamfir Branduse, a facut cunoscut ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca in timp ce el va intra in lupta pentru fotoliul de primar al Zalaului, Viorel Stanca va fi candidatul partidului la Consiliul Judetean Salaj. De asemenea, la Primaria Jibou va candida Cristian Samsudan, la Cehu Silvaniei, Valer Pop, iar la Primaria Simleu Silvaniei, PRM nu va avea niciun candidat, a anuntat Zamfir Branduse.

Prezent la intalnirea cu presa, presedintele PRM Salaj, Viorel Stanca, a facut cunoscut ca principalii adversari politici ai PRM sunt PDL, UDMR si UNPR – partidele care au fost la guvernare si au contribuit la scaderea nivelului de trai al populatiei, la distrugerea a zeci de mii de firme, la vinderea la preturi de nimic a resurselor naturale ale tarii si la distrugerea industriei romanesti.

Liderul peremist a declarat jurnalistilor ca PDL Salaj l-a desemnat pe Ioan Abrudan sa candideze la fotoliul de primar al Zalaului, facandu-se presiuni majore asupra acestuia, astfel ca prim-vicepresedintele democrat-liberalilor salajeni va fi un miel sacrificat de Paste. La functia de presedinte al Consiliului Judetean l-au numit si lamurit, prin aceleasi presiuni, pe Dinu Iancu Salajanu, pe care personal il respect si il consider, alaturi de dr. Ioan Puscas si prof. Gheorghe Tadici, o emblema a judetului. Parerea mea este ca locul lui nu este la Consiliul Judetean, ci in lumea artistilor, a folclorului care l-a consacrat. Mai mult, cred ca i s-a impus sa accepte furtul startului electoral prin posterele si afisele care se vad in Zalau la tot pasul. Desi il cunosc destul de putin, personal, cred ca ii este rusine de acest lucru, la acest moment, a afirmat Viorel Stanca. Acesta este de parere ca PDL Salaj ar fi trebuit sa-l desemneze pentru a candida la presedintia Consiliului Judetean pe Lucian Bode, in calitatea sa de presedinte de partid. Dar acesta este prea las si fricos sa dea piept cu electoratul caruia trebuie sa-i explice, in direct, cum de a ajuns Romania in halul in care este. Posibil sa fie foarte ocupat cu vanzarea pe bani de nimic a Cuprumin sau pe numirea in functii de membri in consiliile de administratie a tot felul de penali si fufe experte in sexologie. Pe de alta parte, Bode se dovedeste si un tip smecher, care paseaza rezultatul dezastruos care se intrevede la alegeri pe umerii lui Septimiu Turcas, la fel cum mentorul si cel care l-a sprijinit sa ajunga ministru a trecut raspunderea la nivel national pe umerii lui Vasile Blaga. Este, desigur, vorba de Emil Boc, groparul PDL la nivel national, dupa cum Bode va fi groparul PDL Salaj, a mai spus liderul peremist.

Referindu-se la UNPR, Viorel Stanca a tinut sa sublinieze ca aceasta formatiune politica apartine tradatorilor, oportunistilor, care pentru functii si pentru alte beneficii si-au tradat partidul care i-a facut parlamentari.

Cat despre PP-DD, parerea mea este ca reprezinta unitatea de masura a prostiei romanilor, a naivilor care cred in promisiuni nefondate lansate de pe un post de televiziune, fara niciun fel de ideologie, fara lideri adevarati la nivel local si national. Membrii acestui partid nu s-au inscris practic in partid, ci pe listele celor care vor primi la <> cate 20.000 de euro, cat le promite Dan Diaconescu, a mai spus presedintele PRM Salaj, care este de parere ca vom asista la o serie de alegeri ce vor avea loc intr-o conjunctura foarte tulbure, mai precis intr-o degringolada generata de o guvernare extrem de discutabila, cu un partid la guvernare, PDL, aflat intr-un proces de grava disolutie.

In legatura cu activitatea UDMR din ultima perioada, Viorel Stanca tinut sa arate ca masinatiunile maghiarilor sunt, de altfel, actiuni ostile intereselor poporului roman: Tinta finala a maghiarilor este alipirea Ardealului, Ungariei, astfel: UDMR a cerut schimbarea art. 1 din Constitutie care prevede, printre altele, ca Statul Roman este Unitar si National, prin scoaterea din acest articol a expresiei <>; maghiarii au facut o propunere legislativa sprijinita si de deputatul Bode

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »