Primim la redactie

Magazin Salajean 10 iunie 2008 0

Subsemnatul Flore Boie, domiciliat in localitatea Zimbor nr. 232, judetul Salaj, candidat pentru functia de primar din partea PNTCD, contest documentele depuse pentru deplasarea cu urna volanta la alegatori, datorita faptului ca cele 33 de cereri (pentru deplasarea cu urna mobila), cat si adeverintele medicale au fost intocmite ilegal. Contrar prevederilor legale, unul dintre candidatii la functia de primar (Cristina Daniela Olariu din partea PNDC) a obtinut adevereinte medicale in alb de la medicul de familie Paula Puscas (Zimbor) si dr. Hedisan (comuna Almasu) pe care le-a completat, stabilind diagnosticul si cauza imposibilitatii deplasarii.

Adeverintele medicale si cererile astfel completate le-a inmanat alegatorilor stabiliti, pentru a le preda Birourilor Electorale ale Sectiilor de Votare de pe raza comunei Zimbor.

Consideram ca daca se ia in calcul diferenta de voturi dintre subsemnatul si primii doi candidati, 6,

respectiv 4 voturi, aceste ilegalitati comise de doamna Olariu Cristina Daniela, candidat PNDC, intrunesc conditiile unei fraude electorale, fiind influentat si rezultatul scrutinului. Solicitam anularea scrutinului si refacerea alegerilor in comuna Zimbor, in conformitate cu Legea 67/2004, art.25, art. 37 si art. 103, luarea masurilor legale care tin de competenta BEJ pentru solutionarea contestatiei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »