Prefectul îi urechează pe şefii deconcentratelor sălăjene

Andreea Vilcovschi 19 aprilie 2013 4
Prefectul îi urechează pe şefii deconcentratelor sălăjene

Prefectul Ionel Ciunt i-a urecheat vineri, în cadrul Colegiului Prefectural, pe şefii din instituţii sălăjene care nu şi-au realizat planul de acţiuni programat pentru primul trimestru al anului. „M-am uitat peste stadiul de implementare a Planului de acţiuni pe trimestrul I din 2013 pentru realizarea obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare 2013-2016 la nivel judeţean, şi ori n-aţi înţeles foarte bine, ori formularul nu este conceput aşa cum trebuie, altfel nu-mi explic de ce există instituţii care înregistrează măsuri scadente în trimestrul I”, le-a spus prefectul directorilor de deconcentrate.
Pe „lista neagră” au fost incluse instituţii precum Garda de Mediu, Direcţia Sanitar Veterinară şi Pentru Siguranţa Alimentelor, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Direcţia Agricolă Judeţeană şi Direcţia Judeţeană pentru Cultură. Reprezentanţii respectivelor instituţii s-au întrecut în a oferi explicaţii, unii recunoscând chiar că au completat eronat formularul.
„Dacă v-am cerut să întocmiţi rapoartele pe trimestru, aşa să le faceţi”, le-a transmis tranşant Ionel Ciunt, după care le-a comunicat ca până luni să transmită în scris Instituţiei Prefectului Sălaj o notă, în care să justifice nerealizările din primele trei luni ale acestui an.
Tot până luni, oficialii deconcentratelor au obligaţia de a-l înştiinţa pe prefect cu privire la modul în care sunt recuperate zilele libere de 2 şi 3 mai.

Comentarii

comments

4 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. hi hi 19 aprilie 2013 at 14:15 - Reply

  si asa de tare s-au speriat, sefii de la deconcentratelor , ca s-au cacat pe ei !!!
  prefectul nu a aflat inca, ca cine l-a pus pe el in functie, tot asa i-a numit si pe cacatii de la deconcentratelor in funtie
  dar , vorba lui Oprescu: pulimea vrea sange, deci sa il dam

 2. Romi 22 aprilie 2013 at 20:57 - Reply

  Bine le-a facut!

 3. maria 9 mai 2013 at 08:38 - Reply

  Praf in ocii prostimii, cica ne-am pus pe treaba…

 4. maria 9 mai 2013 at 08:39 - Reply

Lasa un Raspuns »