PP-DD Sălaj şi-a prezentat candidaţii la parlamentare

Într-o conferinţă de presă organizată vineri, PP-DD Sălaj şi-a făcut cunoscuţi candidaţii la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Astfel, pentru Camera Deputaţilor, în colegiul Şimleu Silvaniei, va candida Ioan Mocan, în colegiul Cehu Silvaniei – Marius Şandru, Onorica Abrudanu – Zalău şi Dumitru Rus – Jibou. Ce-a din urmă candidatură amintită a reprezentat, de altfel, o surpriză pregătită de către cei de la PP-DD, având în vedere faptul că până vineri dimineanţă, când şi-a dat demisa din PNL, Dumitru Rus era considerat ca fiind unul dintre liberalii cu vechime din Sălaj. „Am luat decizia să plec din PNL, în condiţiile în care Radu Căpîlnaşiu, preşedintele acestui partid, nu mi-a apreciat activitatea niciodată, considerându-mă un pericol pentru scaunul lui. Radu Căpîlnaşiu s-a încnjurat în PNL doar de oameni care se aliniază când spune el şi fac ce dictează el. Eu sunt un altfel de individ. Nu pot accepta aşa ceva. Îi susţin şi îi respect pe unii foşti colegi din PNL, însă nu pot fi de acord cu interesele de grup din acest partid”, a mai spus Dumitru Rus.
La rândul său, Onorica Abrudanu a atacat municipalitatea spunând că, deşi a lucrat în administraţie, fiind subprefect al judeţului, nu a luat pământul nimănui, nu a primit comisioane şi nu s-a căpătuit cu vreun apartament ANL. „În cadrul celui din urmă subiect, vă informez există o serie de sentinţe judecătoreşti care dezvăluie abuzurile din cadrul Primăriei şi Consiliului local Zalău.
Cât despre candidaţii PP-DD la Senat, aceştia sunt Gherghe Stanciu – colegiul Jibou – Zalău şi Alin Demle – colegiul Şimleu Silvaniei – Cehu Silvaniei.

42 Thoughts to “PP-DD Sălaj şi-a prezentat candidaţii la parlamentare”

  1. Anonim

    Nu le este rusine??? Traseiesti politici si profitorii. Stanciu cred ca a trecut pe la vreo 3 partide in mai putin de 8 luni de zile. NESIMTIT. Din cauza cazierului si a comisiei de etica nu a putut candida de la ARD ca l-a respins Macovei. Oricum nici de acolo nu avea sanse.

  2. viorel

    O formatiune care si-a facut datoria in momentul cand isi depune candidatii. Restul e treaba intamplarii in functie de participare la vot un candidat cel putin va primi mandatul. Care?? GREU DE SPUS.

  3. romi

    祝你生日快樂!

  4. Alin

    Onorico le-ai dat barbatilor p?

  5. Anonim

    Clubul traseistilor

  6. vasile

    lada de gunoi a politicii salajene

  7. ionica

    Stanciu a fost respins de comisia de etica si a trebuit sa se reprofileze in PPDD.

  8. gigi

    PPDD ––– ce-i asta , porcarie cu mincinosi ca Diaconescu, cu televiziunea lui de doi bani.
    Asta a cautat-o pe Elodia 2 ani , si a prostit o tara intreaga .
    …………………………………..

  9. Anonim

    Cei care postati comentarii atat de rautacioase sunt curios daca o faceti din convingere sau sunteti pusi sa faceti asta. OrIcum este o echipa care teoretic poate face treaba mai buna decat celelalte echipe. Deci retineti un nume PP-DD: popor,prosperitate, devotat,demn.

  10. Alin

    PARTIDUL PUSCARIABILILOR

  11. Mitica de la Fetindia

    Radu Căpîlnaşiu s-a înconjurat în PNL doar de oameni care se aliniază când spune el şi fac ce dictează el. Eu sunt un altfel de individ. Nu pot accepta aşa ceva. Îi susţin şi îi respect pe unii foşti colegi din PNL, însă nu pot fi de acord cu interesele de grup din acest partid”, a spus Dumitru Rus.(d-ale lui Mitica)
    Poate ne spui cum esti, sincer eu nu sunt curios, dar altii citind aceste vorbe s-ar putea sa fie mistuiti de curiozitate. Mare paguba pentru PNL nu esti, eu spun ca le-ai facut un bine, un impostor mai putinte (editorialistii stiu la ce ma refer).
    Ptr. anonim, Comentariile de pe forum sunt extrem de realiste si de bun simt si inca ceva, atat teoretic cat si practic indivizii din imagine nu reprezinta o echipa ci o adunatura de impostori, unii chiar infractori, incapabili sa faca ceva pentru societate, poate pentru interesele lor.

  12. Emil

    Felicitari Onorica! Ai facut alegerea cea ma buna, acest partid ti se potriveste…manusa!

  13. teo

    felicitari domnule rus ai facut alegerea cea mai buna.il cunosc pe alin demle si va asigur ca este un om corect si cu bun simt.noi cei din treznea o sa votam pp-dd.asta zice si primarul care este pdl.dar am inteles ca vrea sa scape de bode si bine face.sa trait domn primar

  14. APOLITIC

    ma fetindia de ce nu ramai tu in fetindia sa il iei pe becali cu tine cu pnl cu tot si sa va pasteti oile pe legheleu in fetindia.asta santeti voi liberali niste oi ratacite acum aveti si cioban GIGI BECALI.HALAL PARTID.

    1. Mitica de la Fetindia

      Pentru informarea ta iti recomand sa te uiti pe site-ul ,,Salajeanul,, unde sunt postate 4 editoriale semnate de editorialistul Mitica Rus, dar in realitate acestea sunt doar plagiate, ca sa iti ofer doar o mostra de ce reprezinta acest individ. Daca impartasesti aceleasi idealuri atunci iti inteleg frustrarile.

  15. tarau adrian sant din zalau

    aveti dreptate acesta e trioul capalnisiu ,becali ,talos. toti trei intelectuali.eram pnl dar odata cu trecerea domnului rus la pp o sa il votez. si mie imi era rusine sa votez cu becali talos si capilnisiu

    1. Alin

      Mai bine invata sa scrii, sa nu mergi la niciun vot

  16. plopis

    moarte pdlului mai bine pp-dd.mocanu noi santem cu tine.toata moghioruta e cu tine

  17. alex

    tot e bine ca mai avem totusi o speranta si aceasta e partidul poporului.am votat psd dar acum gata. schimbam placa .domnule stanciu sa sti ca va asteptam in jibou

  18. Anonim

    i-au respins toate partidele si s-au decantat ca niste gunoaie in partidul puscariasilor dovediti direct. Ce stiu sigur e ca pe Stanciu l-a respins Macovei la comisia de etica.

  19. Jupanu

    O adunatura de unsurosi, libidinosi si bineinteles o parasuta vai de capu vostru cine dracu va alege

  20. valeria lozna

    partidul poporului si acesti 6 oameni sant singura noastra speranta.felicitari domnule rus,valea somesului va va trimite in parlament in locul mincinosului de iuliu nosa.

  21. valeria lozna

    aline ai facut o treaba nemaipomenita. o sa te pomeneasca usl si pdl.

  22. Anonim

    PPDDnu are niciun mesaj pentru romani.Acest partid s-a nascut din,,fraierii”care se uitau noapte de noapte la serialele cu Elodia,Magda Ciumac si alte asemenea timpenii.Haideti sa fim seriosi si sa ne gindim putin la circul pe care l-a facut guru ppdd cu Oltchim-ul si ne dam seama exact despre ce este vorba.Pe niciunul dintre cei 6,ca dealtfel pe niciun politician din niciun partid,nu-l intereseaza omul de rind sau poporul din care se trag si din care fac parte.Ceea ce sustin ei sunt povesti.Pe ei ii intereseaza doar persoana lor si propriile lor afaceri.Chiar nu vedeti ca fiecare politician, care a trecut cit de cit prin anumite functii mai mari sau mai mici,s-a imbogatit nejustificat de mult si in timp relativ scurt?Il aveti aici exemplu pe Mocanu care ii depaseste pe toti ceilalti 5 la un loc la toate capitolele excrocheriilor si furtisagurilor.Despre ce CRITERII MACOVISTE DE INTEGRITATE VORBIM?Nu vedeti ca,de acele aberatii au trecut toti mafiotii pdl-isti care,impreuna cu cei de dinnaintea lor printre care ii includ si pe cei 6 din poza care s-au perindat pe la toate celelalte partide,au distrus tara si au adus-o in pragul prapastiei.Suntem naivi daca vom crede ca politicienii nostri vor sa salveze aceasta tara;ei vor sa se ghiftuiasca in continuare.In privinta alegerilor,consider ca acestea sunt doar exercitii ale democratiei care,in Romania noastra,au nascut doar monstri insetati de dorinti de parvenire,de ura si razbunare;nu vedeti cum se cearta si se balacaresc intre ei.Acesti politicieni au uitat cu totul de DUMNEZEU;p.tru ei banii sunt totul si nu vad si nu cred in nimic altceva.Sigur ca trebuie sa votam dar gresim cumplit cind spunem ca toata valea va vota cu..,ca toata Marca va fi impotriva lui…,ca tot Plopisul va fi cu…,sau alte asemenea prostii.Pentru cei mai multi conteaza partidul si mai putin omul dar,oricum ar fi,ginditi-va bine DRAGI ROMANI SI ALEGETI RAUL CEL MAI MIC,daca va veti da seama care este acela.Tuturor toate cele bune si…minte luminata la alegerile pina la care nu mai este mult dar pina la care politicienii vor minca mult rahat si se vor stropi unii pe altii cu cele mai murdare laturi.Mai e putin si veti vedea.

  23. sustinator

    Asculta mai anonim de la 12:02 , esti ,, nevorbit ” cam de mult timp de ai avut atatia nervi sa scri ditamai ,, romanul „. Va recomand sa va angajati undeva astfel ati vedea ca fraierii de care vorbiti sunt tot romani de ai nostri , respectiv : colegi , prieteni , neamuri etc. Mai usor cu etichetele si vendetele personale ( ex. Mocan ,Rus si ceilalati ) .

  24. andre

    Rus ai plecat din partid ca nu te-a vrut nimeni… ai candidat si ai pierdut. Stai acolo cu ceilalti losseri, scrie editoriale si lasa-ne. Tu vrei sa reprezinti oamenii, nu te poti reprezenta nici pe tine bine bituminosule.

  25. andre

    Ce mare partid a avut PD-L in urma cu 4 ani. Incep sa-l respect pe Bode. Macar a vazut ce fel de oameni il inconjoara.. Felicitarile mele! (macar atat a ramas dupa tine)

  26. mitica rus - editorial

    Hai sa va zic ce am patit ieri 21.10.2012:
    „Soția mea știe multe trucuri magice. De exemplu,vin ieri de la muncă, intru în dormitor, mă vede și strigă:
    – Abracadabra! Și deodată, ce să vezi? Prietenul meu, Radu, a ieșit dezbrăcat din dulap.
    Am râs cu lacrimi, săracu’ Radu, mi-era milă de el, cred că se întreba, ce s-a intâmplat de a ajuns gol la mine în dulap!”
    Cititi in numarul de maine alte intamplari din viata mea

  27. Russs

    Daca ii merg afacerile la rus de ce vrea in parlament?

  28. Anonim

    Sa-i mearga si mai bine

  29. Anonim

    toti cei care criticati la comentarii diversi candidati cred ca aveti niste frustrari foarte mari. Puneti-va in situatia oricaruia dintre ei si ganditi-va voi cat de CINSTITI ati fi sau mai bine ganditi-va cat de cinstiti sunteti acum – cred ca fiecare dintre voi a facut cate un mic furtisag.

  30. ROMANIA-USL-PDL-UDMR= PPDD

    PPDD= SANSA NOASTRA A SALAJENILOR LA O REPREZENTARE A NEVOILOR NOASTRE IN BUCURESTI, SANSA NOASTRA SA RECUPERAM TOTI BANII FURATI DE GUVERNARILE DE PANA ACUM.
    IN 9 DECEMBRIE VOTATI BODE DACA VRETI SA AVETI PENSII SI SALARII MAI MICI, VOTATI USL DACA CREDETI CA MARC SI CAPALNASIU MAI TREBUIE SA FURE CEVA (POATE NU AU TERMINAT SI MAI AU NEVOIE DE 4 ANI). VOTAI UDMR PENTR A FI OBLIGATI SA INVATATI SI LIMBA MAGHIARA.
    CEI CARE NU DORITI NIMIC DIN CELE DE MAI SUS VOTATI PPDD SALAJ – VOTATI ECHIPA – EA NU ARE LEGATURA CU DD, EI SUNT OAMENII CARE NE MAI POT DA O SPERANTA.

    1. electrosoc

      ma lasi cu impostorii tai si ai lui DD. Nu vezi ca astia nu au castigat nimik in viata lor, doar functii viseaza-sin 4 in 4 ani sau la fiecare alegere- fie locale fie parlamentare – mai urmeaza si europarlamentare dar acolo nu au loc

    2. alin

      Aha deci echipa nu are legatura cu DD, insa la PDL e Boc, la USl Ponta, dar la PPDD sunt doar ei, fara senzationescu

  31. soc in Salaj

    Toate cele 6 mandate de parlamentar ale judetului Salaj vor fi castigate de catre PPDD conform celui mai recent sondaj comandat de catre Magazin Salajean. Acest ziar fiind unul pro PDL nu va publica acest sondaj cu toate ca la platit. Din pacate asa se va intampla si cu banii furati de catre bode care vor fi platiti degeaba in campania electorala – mai bine facea ceva pentru societate cu ei.

    1. Geo

      1. Magazin Salajean nu are bani sa faca vreun sondaj;
      2. pro PDL? De unde ai scos tu asta? Citeste articolele redactorului sef si o sa vezi orientarea pro PNL!
      3. ce a furat Bode, ca el nu e tepar de meserie, precum Sandru, Demle sau Stanciu?
      4. invata sa scrii!

    2. Mitica de Fetindia

      Socul s-a produs doar in capul tau. Postarea ta nici macar ca o gluma nu poate fi tratata.
      Cu impostura nu vei reusi sa castigi ceva. Uite de asta acest partid, cu multe p-uri, nu va castiga nici macar un mandat. O fi naivi alegatorii dar nici chiar asa.

  32. Anonim

    Geo, ce trebuie sa invete sa scrie „soc in Salaj” ? Sau ai scris-o doar asa, sa pari academician?

    1. Geo

      Ai scris si tu sa te afli in treaba, nu? Uite de exemplu se scrie „l-a platit”, si nu „la platit”, cum a scris idiotul acela, frate cu tine! Bode cu b mare, analfabetule. In comparatie cu tine sunt un academician!

  33. adi

    Am pierdut un liberal model ,dar poate tot raul spre bine caci exista sansa de schimbare a deputatului invizibil

  34. amalia

    Cateodata ma intreb daca unii dintre voi judecati cu capul vostru sau sunteti pusi sa scrieti comentariile.
    Cel fara de pacat sa ia primul piatra si sa arunce. Ma intreb daca ati fi voi in fata, cam cate ar putea sa spuna lumea sau cate s-ar gasi in amprenta sufletului vostru?
    Nu uitati ca acum suntem intr-o lume in care ne putem acunde in spatele mastilor, a renumelui, a banilor sau a profesiei , dar va veni o judecata unde vom fi toti egali. Atunci nu vom mai fi nici anonimi si nici nu vor mai conta simpatiile politice.
    Vom fi toti OAMENI si atat.

Leave a Comment