Potrivit lui Căpilnaşiu şi Nosa: Discursul lui Ponta nu pune in pericol USL

Magazin Salajean 13 februarie 2012 0

Potrivit lui Căpilnaşiu şi Nosa: Discursul lui Ponta nu pune in pericol USLScena politicii romaneşti a fost in fierbere, la finele săptămanii trecute, după ce liderul PSD, Victor Ponta, a susţinut in plen un discurs amplu, care a durat aproximativ 40 de minute şi din care au lipsit accentele vehemente impotriva noului Guvern. Mai mult, Ponta a lăsat să se inţeleagă că opoziţia ar putea colabora politic cu viitorul premier, lucru care a iscat multiple zvonuri şi ipoteze privind destrămarea alianţei. Cu toate acestea, liderii PNL şi PSD Sălaj consideră că nu se pune această problemă şi că pactul dintre cele două partide merge mai departe.

Odată cu discursul pe care liderul PSD, Victor Ponta, l-a susţinut la finele săptămanii trecute şi in care nu au fost accentele vehemente impotriva Guvernului, cu care acesta ne-a obişnuit, scena politicii romaneşti s-a scufundat in ape tulburi. Imediat după discursul buclucaş, conducerea PNL a convocat o şedinţă ad-hoc pentru a discuta atitudinea PSD şi a preşedintelui formaţiunii social-democrate.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a făcut un apel in numele colegilor săi din conducerea partidului la partenerii din USL, respectiv la PSD şi la PC, solicitandu-le să nu uite nicio secundă cu cine se bat şi că lupta lor este impotriva regimului Traian Băsescu. Apelul meu in numele tuturor colegilor din conducerea PNL, către toţi membrii partidului nostru, către toţi simpatizanţii noştri, către partenerii noştri de alianţă, in care avem in continuare deplină incredere şi faţă de care ne comportăm cu maximă onestitate este acesta: de a nu uita nicio secundă cu cine ne batem, pentru cine ne batem şi cu ce mijloace ne batem, a spus Antonescu. El a precizat că lupta USL este impotriva regimului Traian Băsescu.

In ciuda zvonurilor şi a ipotezelor apărute la nivel central privind destrămarea alianţei ca urmare a cuvintelor blande folosite de Ponta, liderii PNL şi PSD Sălaj nu cred in această posibilitate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »