Postul de administrator al judeţului este blocat

Andreea Vilcovschi 17 martie 2013 2
Postul de administrator al judeţului este blocat

Postul de administrator public al judeţului, devenit vacant după ce Ionel Ciunt a decis să devină consililier în cadrul Compartimentului Managementul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, este blocat. Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, susţine că “situaţia este complicată, întrucât toate posturile din sistem sunt blocate. Aşteptăm o decizie a Parlamentului, pentru ca măcar posturile unice să fie deblocate”.
Şeful administraţiei judeţene a mai spus că Sălajul are nevoie de un administrator public, în condiţiile în care acest port este unul important.
Ionel Ciunt a participat, în urmă cu o lună, la concursul organizat de CJ Sălaj pentru ocuparea unui post vacant de consilier la Compartimentul Managementul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, obţinând 97 de puncte din 100 posibile. La începutul lunii martie, el a renunţat la fotoliul de administrator public, pentru a putea căpăta statut de fucţionar public, atât de necesar preluării şefiei Prefecturii Sălaj.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 18 martie 2013 at 09:48 - Reply

    IA O DUSCA DE CALMANTE…

  2. ...... 21 martie 2013 at 19:53 - Reply

    Sa va zic una tare? Madam COTA va fi noul administrator al judetului.Vrea sa plece de la primarie, nu se mai intelege cu Capalnasiu de ceva vreme. A ramas ca si Onorica pe vremuri numai cu tiganii…….. E?

Lasa un Raspuns »