PNL Sălaj nu intră în “combinații” pentru a forța demisia lui Ludovic Orban

Potrivit unor surse politice, nu mai puţin de 24 de filiale liberale sunt pregătite să ceară demisia lui Ludovic Orban din fruntea PNL.

Astfel, tot mai mulţi liberali sunt nemulţumiţi de felul în care Ludovic Orban conduce cel mai mare partid de opoziție din România, motiv pentru care în interiorul partidului circulă un document deja semnat de către președinții celor 24 de filiale, prin care se cere organizarea în această vară a unui Congres extraordinar în care să se aleagă un nou președinte al formațiunii politice.

Contactat, liderul PNL Sălaj, deputatul Lucian Bode, ne-a declarat că știe exact despre ce este vorba, însă organizația pe care o conduce, ca de altfel și celelalte filiale ale partidului din Ardeal, nu intră în astfel de “combinații”. “Suntem și noi la curent cu aceste informații, însă ce pot eu să vă spun este că, la această oră, noi șicolegii noștri din Ardeal nu am ajuns la astfel de discuții sau combinații”, a mărturisitsursa amintită.

Lucian Bode a mai adăugat că, în interiorul PNL, a existat și există o preocupare reală pentru eficiența leadershipu-ului partidului. “Astfel, în fiecare ședință săptămânală a conducerii executive a partidului discutăm aceste aspecte. Însă, eu cred că PNL trebuie să se preocupe în primul rând de modalitățile prin care să convingă românii că este o alternativă solidă la actuala guvernare toxică PSD-ALDE, care îngroapă România, majoritate care este ajutată, trebuie să recunoaștem, în punctele esențiale de către UDMR”, a mai spus liderul PNL Sălaj.

3 Thoughts to “PNL Sălaj nu intră în “combinații” pentru a forța demisia lui Ludovic Orban”

  1. Anonim

    capilnasiu sef la ALDE?

  2. Anonim

    Nu în viața asta !

  3. Anonim

    Romania nu e condusa bine de alianta PSD-ALDE,dar daca ar fi condusa de PNL,ar fi o tragedie.Nemaivorbind de celalalte partide din opozitie.

Leave a Comment