Pentru a câştiga colegiul Şimleu, liberalul Dorel Oros cere sprijinul PSD

Preşedintele PNL Sălaj, Radu Căpîlnaşiu, a precizat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că mesajul transmis pe Arena Naţională, odată cu lansarea candidaţilor USL la alegerile parlamentare, este de forţă şi solidaritate. „La evenimentul care a avut loc pe Arena Naţională s-a transmis un mesaj aşteptat de toată lumea: USL este forţa politică ce poate aduce schimbările aşteptate. Ştim că aşteptările sunt mari, însă trebuie să înţelegem că trăim vremuri grele”, a declarat liderul liberal.
În altă ordine de idei, Radu Căpîlnaşiu a admis faptul că au existat unele discuţii cu privire la candidatul USL pe colegiul Şimleu Silvaniei, candidatură acordată celor de la PC. „Până la urmă, am intervenit la Bucureşti, explicându-le liderilor noştri că este incorect să cedăm acest colegiu, fără a fi consultaţi”, a spus Căpâlnaşiu, care a adăugat că liberalii sălăjeni au mare încredere că pe colegiul amintit, „chiar în conjunctura actuală”, liberalul Dorel Oros are o şansă mare de a obţine un fotoliu de deputat. „La fel şi pe colegiul 1 Senat, acolo unde candidează colegul nostru Călin Băgărean sau pe colegiul Zalău, cu Mirel Taloş”, a arătat liberalul.
În acelaşi cadru, Radu Căpîlnalşiu a ţinut să sublinize că strategia liberalilor urmează să fie schimbată, cel puţin în ceea ce priveşte reacţia la anumiţi „stimuli” externi: „Nu vom rămâne pasivi la acuzele nefondate sau care ni se aduc din partea altor partide. De astăzi avem o trupă de reacţie rapidă”.
La rândul său, Dorel Oros a ţinut să arate că pe umerii săi apasă o răspundere grea, lucru care îl obligă şi mai mult. „Îi asigur pe toţi că efortul meu va fi pe măsura muncii lor. Este un colegiu (Şimleu Silvaniei, n.r.) foarte greu, având în vedere că acolo candidează un deputat în exerciţie, fost ministru, însă nimic nu este imposibil”, a precizat Oros, care a cerut sprijinul colegilor săi din Uniune, în speţă pesediştilor, pentru a-l susţine în demersul său. „Aşa cum, la alegerile locale, l-am votat pe Tiberiu Marc la preşedinţia Consiliului Judeţean, acum aştept răsplata din partea colegilor de la PSD. Suntem în aceeaşi tabără, astfel că mi se pare corect să existe o reciprocitate”, este de părere liberalul.
În opinia lui Dorel Oros, principalul său contracandidat pe colegiul Şimleu este actualul deputat Lucian Bode, în timp ce reprezentantul PP-DD pe acelaşi colegiu, Ioan Mocan, nu face altceva decât să încurce lucrurile. „Faptul că Ioan Mocan candidează, mă face să cred că între el şi Lucian Bode ar exista o înţelegere. Cert este că Ioan Mocan nu-l ajută nici pe el şi nici USL”, a conchis candidatul liberal.

32 Thoughts to “Pentru a câştiga colegiul Şimleu, liberalul Dorel Oros cere sprijinul PSD”

  1. Anonim

    realizari Bode:
    -taierea pensiilor si a salariilor bugetarilor, consecinta scaderea salariilor din privat
    -angajarea neamurilor in servicii bine platite, de ex.: fratele lui a fost transformat din paznic la mistretii din Balc in ditamai vamesul la Zalau. Fariseul ajuta vamesul si pacatosul.
    -atragerea de investitii spre satul lui natal Valcau de Jos, investitii care nu au nici un rost, s-a facut o sala de sport imensa pe care satul nu o poate intretine cum trebuie. Important este insa ca Elena Udrea a dat comisionul la firma pedelista.
    Nu votati Bode pe 9 decembrie!

  2. Alin

    trupă de reacţie rapidă? Cacilnasiu este recunoscut pentru impotenta sa, este un adept al strategiei strutului!

  3. priki

    in sfarsit s-a hotarat sa candideze si un om normal si onest.mai bine candida si la primaria simleului sa scapam de turcas si gasca lui de idioti si de corupti.
    bravo OROS.

  4. valeria lozna

    TOATA LUMEA STIE DE INTELEGERILE DINTRE PNL SI PDL . MAI OROS CHIAR CREZI CA SANTEM PROSTI. TU TII CU TOT DINADINSUL SA IL LASI PE BODE SA CASTIGE COLEGIUL.

  5. banisor

    oros vezi ca te schimba astia azi,iar despre mocanu tu nu te ridici nici la degetul mic a lui.va bate mocanu la scor pe colegiul simleu.sant psd din banisor dar nu o sa votez nici in ruptul capului cu oros.psd iun banisor merge cu mocanu sa va fie clar.

  6. farcas flavia

    buna ziua sant fica primarului din cizer,primar pdl ,vreau sa va anunt oficial ca aici se va vota pp-dd.tatal meu este cu alin demle. oros,bode in cizer nu aveti ce cauta

    1. Anonim

      Flavia, nu prea dai pe la scoala…

  7. ion

    Cine sunt extraterestrii astia cu cheliile goale si pe spatele carora scrie ,,politia locala,, ce se plimba liberi prin Simleu Silvaniei ? Voi nu-i vedeti ce atitudine au ? Ce ,,prezenta scenica,,? Pe acesti dezbracati ,labartati si pierde-vara ii platim noi ,comunitatea ? Ce faci tovarase primar ? Numeri secretarele de la antecamera ?

    1. ionut

      Mocane,ti-ai pus deja idiotii la scris?Nu-i cam devreme?

  8. deli

    Pai daca inclusiv seful lor,Sirca , umbla cu ,,capul gol,,pe strada,la ce te astepti ?

  9. POP BADACINI

    MAI OROS LASANE DUTE CU BODE CU TOT CA SANTEM SATUII DE VOI.AM VOTAT ODATA CU BODE SI MA DEZAMAGIT. OROS NU ARE VALOARE . LA REVENTINDEO.MAI SCHIMBAM SI NOI PARTIDUL

  10. CRINA TREZNEA

    sa nu aizim de bagarean. ala care isi insala nevasta cu oricine. si cu tiganci am auzit ca sa culcat. halal om. saraca monica multe mai indura cu aratarea asta. divorteaza moni pana nu e prea tarziu. despre vot nici nu poate fi vorba.umflatu dracului

  11. Anonim

    asa e am auzit si eu ca fuge cu pantalonii in vine. la prins barbatu lu una .ala da senator.vai de capul nostru. ce oameni promoveaza pnl.capalnisiu ori esti prost ori esti corupt si ai vandut candidaturile pe bani.oros a defrisat tot.

  12. sara

    oice numai sa scapam de bode. sincer eu il apreciez pe domnul mocanu.daca o sa il ajute si oros sa dea de pamant cu bode noi santem fericiti.

    1. io

      Mocanu este un bou care va lua 3500 de voturi dintre care 2000 cumparate

      1. Anonim

        nu conteaza, cu 3500 de voturi poate castiga un mandat la redistribuire.

  13. Anonim

    de data asta oros nu mai este vanator,este iepuras.este iepuras pentru bode si talos.un rezultat slab pt oros pe colegiul simleu(rezultat previzibil )da castig de cauza in primul rand lui bode si apoi lui talos.cred isa ca singurii parlamentari usl vor fi nosa si pop.

  14. maria

    Oros,nu ma face sa te banuiesc de prostie!!!Nu fi ca Mocanu si nu afirma prostii.Pai cum sa nu informezi alegatorii despre ceea ce ai facut?

  15. Anonim

    PE VAIDA BELLA NU-L VAD PRINTRE VOI SE ASCUNDE DE CAND A CAZUT EXAMENUL POLITIC

  16. maria

    Mocanu a hi deputat cand a hi Boşca Patriarh.Neluţule,nu te ascunde dupa mantia imunitaţii ca nici nu caştigi nici de lege nu scapi

  17. Anonim

    hai ma asta cu imunitatea ,acuma cine ii opreste sa l ancheteze ,fii sigur ca daca aveau cu ce il acuza ,o faceau deja,acestea sunt povesti

  18. Anonim

    Sa ne amintim prima declaratie a ministrului bode.. Habar nu avea cu ce se ocupa ministerul pe care tocmai fusese numit sa il conduca! De tot rasu. Sa nu imi spuneti ca va comparati cu el, d-le Oros. Acesta este contracandidatul dvs puternic? Daca in el vedeti o problema, incep sa ma indoiesc de calitatea dvs.

  19. Rambo

    Da cine e puternic?Moki?

  20. Anonim

    oare toti PSD sunt orbi sau viseaza ca liberali cu ochi deschisi, stiti cati primari PNL sunt in colegiul Simleu? Sunt sigur ca pe Oros nu-l va vota nici un PSD-ist care-l cunoaste toata viata a facut doar promosiuni fara acoperire. Dar numai cu acest candidat au crescut sansele lui Mocanu si Bodea

  21. Anonim

    L-or vota padurari sa scape de el

  22. Anonim

    Pe oros nu-l voteaza nici nevasta dar alcineva

  23. Anonim

    Mocanule sa fi atent cine numara voturile ca de votat voteaza lumea cum trebui dar de numarat numara cine si cum nu trebuie

  24. Anonim

    Oros vorbesti in campanie si de distrugerea padurilor. de catre RNPal carei sef esti.de mafiialemnului de vilele personalului regiei.

  25. Anonim

    Vezi la Ileanda vila Chiar vila Mihis, vila Stelica,vila Selinc vila Prodan.Ce mai ai de spus.

  26. IOAN DUSCAS

    IN 2008 SHI IN 2012 BANDITUL KAPUSHA MI-A ANULAT VOTURILE KA NU CUMVA SA II DERANJEZ EU INGINERIILE LUI FUNCIARE !
    CE GUNOI UMAN TREBUIE SA FII KA SA ITZI PERMITZI SA ANULEZI VOTURILE UNOR OAMENI DOAR PENTRU FAPTUL KA TZIE NU TZI-E PE PLAC CUM AU VOTAT !
    TOTUSHI DAKA AR FI FOST MAKAR 1 LA MIE OM ACEASTA KAPUSHA AR FI OFERIT CEVA IN CONTRAPARTIDA DEOARECE CONDITZIA UMANA IMPUNE SA FII OM ! DAR O KAPUSHA INFRACTOARE NU POATE DEPASHI CONDITZIA DSE KAPUSHA ! ASHA KA KAPUSHA AI FOST KAPUSHA SA CRAPI !

Leave a Comment