PSD va avea un om în minus în Consiliul Judeţean Sălaj

Plecarea Lorenei Filip din PSD Sălaj şi, implicit, din fotoliul de ales judeţean, lasă partidul cu un om în minus în Consiliul Judeţean (CJ). Cum până la scrutinul din 5 iunie ar mai fi doar două şedinţe de CJ, Tiberiu Marc, preşedintele social-democraţilor sălăjeni, ne-a declarat că partidul pe care îl conduce nu va desemna un înlocuitor: „Nu mai este timp suficient ca să putem propune un alt consilier. În condiţiile acestea postul va rămâne vacant”.
Lorena Filip, director al Crucii Roşii Sălaj, a demisionat din PSD Sălaj în urmă cu câteva zile, invocând motive de incompatibilitate. Ea a fost secretar al comisiei pentru activităţi ştiinţifice, învăţământ, sănătate, cultură, protecţie socială, sportive şi de agrement. „Din ce mi-a spus, vrea să se retragă definitiv din viaţa politică şi îşi doreşte o altfel de carieră, incompatibilă cu calitatea de membru de partid”, a precizat Marc. În condiţiile în care Filip şi-a pierdut calitatea de membru de partid, Prefectul Judeţului Sălaj a dispus, prin ordin, încetarea mandatului de consilier judeţean. Aceasta este cea şasea modificare a componenţei Consiliului Judeţean în mandatul 2012-2016.

3 Thoughts to “PSD va avea un om în minus în Consiliul Judeţean Sălaj”

  1. Anonim

    Dar domnul Ciunt cand isi da demisia din functia de presedinte al Crucii Rosii Salaj? Oare pozitia lui nu e incompatibila cu cea de candidat la primarie? Sa va fie rusine protcomunistilor, spurcati tot pe unde treceti!

  2. Anonim

    serios??? mai sa fie invata sa vorbesti si apoi da lectii. numa gaina spurca si psd ul n are nimic de a face cu comunistii care de fapt erau socialisti. si mai mari comunisti decat actualii pdlisti nu mai exista. au scoala utcului se vede dupa actiuni

  3. cetatean din Zalau

    O fufa mai putin ! Bravo !

Leave a Comment