PDL Salaj se pregateste de Marea pedalare europeana

Magazin Salajean 22 mai 2009 0

PDL Salaj se pregateste de  Marea pedalare europeana  Potrivit presedintelui PDL Salaj, Lucian Bode, in cadrul Colegiului Director National, eveniment care va avea loc luni, democrat-liberalii isi vor stabili strategia pentru cea de-a doua parte a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Pana in prezent – a mentionat liderul pedelist, ieri, in cadrul unei conferinte de presa -, au avut loc o serie de actiuni electorale, care vor culmina, duminica, in Zalau, cu un mars pe biciclete, sub sloganul Marea pedalare europeana.

In afara campaniei electorale, PDL Salaj si-a mai asumat o campanie de informare, prin publicarea unui Ghid al Parlamentului European. Este o actiune de informare, care s-a bucurat pana in prezent de un real succes. Speram ca, in cateva zile, sa putem distribui alte cateva mii de exemplare din acest Ghid, a afirmat Virgil Turcas, prezent si el la intalnirea cu presa.

In ceea ce priveste evaluarea democrat-liberalilor pentru functiile de conducere din deconcentratele care revin PDL Salaj, Lucian Bode sustine ca nu s-au intampinat incidente, astfel incat, de saptamana viitoare, viitorii directori sa poata intra in atributiuni.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »