PDL Salaj, cu ochii pe Primaria Ileanda

Magazin Salajean 2 aprilie 2012 0

PDL Salaj, cu ochii pe Primaria IleandaCoordonatorul campaniei electorale a PDL Salaj la alegerile locale, Septimiu Turcas, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa ca, la nivelul judetului nostru, nu exista vreun pedelist care sa se fi imbolnavit de sindromul Frunzaverde. Cu alte cuvinte, daca in anumite judete ale tarii, o serie de democrat-liberali intentioneaza sa-l urmeze in PNL pe fostul prim-vicepresedinte al PDL, in Salaj, nimeni nu vrea sa adere la un astfel de proiect. La noi, nu sunt astfel de probleme privind eventuale deplasari ale primarilor pedelisti pe scena politica, a facut cunoscut Septimiu Turcas. Liderul PDL Salaj a mai afirmat ca, la alegerile locale din iunie, democrat-liberalii si-au propus ca, in afara primariilor pe care deja le detin, sa obtina inca alte patru unitati administrativ-teritoriale. Una dintre ele este comuna Ileanda, acolo unde candidatul nostru Adrian Butuza va face o figura foarte buna. Sincer, ne intereseaza foarte mult aceasta primarie. Pana si rezultatul sondajului de opinie pe care l-am facut acolo ne arata ca vom castiga, fara nicio problema, Primaria Ileanda, a adaugat coordonatorul campaniei electorale a PDL Salaj la alegerile locale.

Prezent la conferinta de presa, Adrian Butuza a tinut sa precizeze ca, la alegerile din 2008, a mai candidat pentru fotoliul de primar al comunei Ileanda, insa a pierdut functia la mustata: Am hotarat sa candidez din nou, avand in vedere ca, nici la aceasta ora, comuna Ileanda nu este gospodarita cum se cuvine.

In alta ordine de idei, Septimiu Turcas a marturisit ca, in scurt timp, va fi anuntat si candidatul PDL Salaj la Primaria Zalau. Daca, pana vineri, democrat-liberalii aveau trei propuneri pentru aceasta candidatura, si anume Ioan Abrudan, Claudiu Barsan si Liviu Ciupe, cel din urma a anuntat deja ca iese din ecuatie. Astfel incat cercul prezumtivilor candidati pedelisti la Primaria Zalau incepe sa se stranga.

Nu in ultimul rand, coordonatorul campaniei electorale a PDL Salaj la alegerile locale a tinut sa reitereze ca artistul Dinu Iancu Salajanu, directorul Casei de Cultura a Sindicatelor Zalau, va beneficia de sustinerea democrat-liberalilor la alegerile pentru sefia Consiliului Judetean.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »