Partidul Mișcarea Populară demarează campania ”Ponta te arde cu pompa”

Organizația județeană a Partidului Mișcarea Populară demarează începând de joi o campanie de strângere de semnături de la cetățenii care sunt împotriva accizei pe carburant introdusă la 3 aprilie de Guvernul Ponta. ”Benzina și motorina se vor scumpi cu 7 eurocenți, printr-o nouă acciză introdusă de Guvernul Ponta. Indiferent dacă ești șofer sau nu, această măsură te arde la buzunar. Crește acciza, cresc toate prețurile produselor, inclusiv la pâine, lapte sau energie. Din calculele făcute de noi reiese că scumpirea carburanților va scoate din buzunarul fiecărui român peste 400 de lei, în fiecare an”, a declarat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, Radu Cristescu, președintele PMP Sălaj. Acesta mai spune că banii obținuți de stat prin această acciză ”vor ajunge la baronii USL, pentru finanțarea campaniilor electorale”. Însuși Cristescu va strânge vineri semnături, în stația de carburanți Vidalis, de la ieșire din Zalău spre Hereclean. Reprezentanții PMP Sălaj au ca obiectiv adunarea a 10.000 de semnături, considerând că există și alte soluții de a aduce bani la bugetul de stat, dar care nu afectează populația: accesarea fondurilor europene sau combaterea evaziunii fiscale.

PMP vrea să schimbe primarul în Zalău
Trecând la politica locală, Radu Cristescu i-a asigurat pe jurnaliștii prezenți la conferința de presă că viitorul primar al municipiului Zalău va fi candidatul Mișcării Populare. ”Vă promit că Radu Căpălnașiu nu va mai fi primar, deoarece candidații PMP vor câștiga toate alegerile. E un necaz pentru sălăjeni să fie conduși de Radu Căpălnașiu și Tiberiu Marc”, a tunat Cristescu. Legat de recrutările de noi membri, liderul Mișcării Populare a precizat că ușa partidului este deschisă oricând pentru deputatul pedelist Lucian Bode. ”Nu și-a exprimat intenția de a se înscrie în PMP, dar ușa îi este deschisă unui om de dreapta, cu o asemenea experiență politică”, a conchis Radu Cristescu.

22 Thoughts to “Partidul Mișcarea Populară demarează campania ”Ponta te arde cu pompa””

  1. Anonim

    In sfarsit unu care face politica in Salaj si care-i pronunta numele securistului bihorean .

  2. Anonim

    Cine e in poza?
    Nu-i barbatul lui tanti aia de a fost sefa pe la Directia Muncii?
    Oameni noi…

  3. Anonim

    Ministrul Economiei, Lucian Bode, l-a demis luni pe Radu Cristescu din functia de consilier, a anuntat institutia, fara a preciza motivele demiterii, potrivit Mediafax. Radu Cristescu a fost, pana in septembrie anul trecut, director al Agentiei Domeniilor Statului, de unde a fost de asemenea demis in urma unor nereguli descoperite de catre Corpul de Control al Ministerului Agriculturii.

    Radu Cristescu si alti membri din conducerea Agentiei Domeniilor Statului au fost acuzati ca ar fi adus institutiei un prejudiciu de zeci de milioane de euro. ADS ar fi scazut nejustificat, aproape la jumatate, redeventa pentru terenurile concesionate catre firma Grivco in judetul Giurgiu, detinuta de Dan Voiculescu si ar fi protejat interesele omului de afaceri Stefan Poenaru, in detrimentul holdingului A&S International 2000, intr-un conflict pentru unele terenuri concesionate in Insula Ialomitei.

    Ziarul Curentul a scris in premiera ca Radu Cristescu a fost numit consilier al noului ministru al Economiei, Lucian Bode, care l-a recuperat astfel pe unul dintre apropiatii sai din PDL Salaj.

    „Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, domnul Lucian Nicolae Bode, l-a demis astazi, 20 februarie 2012, pe domnul Radu Cristescu, din functia de consilier al ministrului”, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei.

  4. Anonim

    Radu Cristescu, un personaj sinistru al politicii romanesti

    Cazul unui politruc fara scrupule care s-a agatat permanent de functii, favoruri si influente( inclusiv sexuale) demonstreaza faptul ca in politica romaneasca nu exista “minima moralia”. Este vorba despre Radu Cristescu, presedinte al organizatiei PMP Salaj, un semanalfabet, patron de ziar, un gigolo al politicii romanesti, care a ajuns la partidul lui Traian Basescu, dupa ce a facut escale la PDL si PNL. Nascut si crescut intr-o familie de procurori, Cristescu a manifestat intotdeauna un dispret total fata de lege, tocmai pentru ca a fost protejat . Tatal sau, fost magistrat i-a acoperit faradelegile din Satu Mare (locul sau de bastina), iar sora sa,procuror DIICOT, ilegalitatile din Bucuresti. S-a ridicat din lumea interlopa din Satu Mare, a trecut prin Iasi, unde cica ar fi facut ceva studii universitare( pe care nu le-a terminat) si unde s-a ocupat cu afaceri imobiliare, ajungand in final la Bucuresti, pe filiere politice. Cristescu a “evoluat” permanent: a inceput cu trafic de masini si inselaciune, a continuat cu trafic de influenta, abuz de putere si luare de mita. A plecat din Satu Mare in plin scandal, dupa ce a dat tepe unor parteneri de ilegalitati, a fost nevoit sa paraseasca Iasiul pentru magarii imobiliare, ca apoi sa ajunga la Bucuresti, unde, s-a perfectionat in lumea mafiei cu gulere albe.
    “Aventurile” lui Radu Cristescu incep undeva prin anul 2000, numele sau figurand, pentru prima data in lumea infractionala intr-un dosar penal instrumentat, la acea vreme de PNA, in care era implicat primarul de Satu Mare, Horia Anderco, trimis in judecata pentru luare de mita. Fostul primar a declarat atunci că dosarul penal i-a fost deschis după ce a refuzat să-i concesioneze unui apropiat de-al lui Radu Cristescu, parcările din Satu Mare. Același Cristescu era suspectat de procurorii PNA că profitând de relațiile sale de rudenie cu Adriana Cristescu (sora lui), care era procuror DIICOT, intermedia unele afaceri dubioase.
    Urmare cu detalii in editia urmatoare!!!!!!!!!!

  5. Anonim

    ANONIM
    Jigodia asta de Cristescu cunoscut peste tot ca un escroc , ejectat din PDL nu are ce cauta in Salaj, eventual in patul doamnei Stanca care-l intretine, altfel ar muri de foame.

  6. Anonim

    MEMBRU PD-L
    Bode nu este atat de prost ca sa se lipeasca de imaginea acestui escroc Cristescu. El va ramane pana la capat in PD-L. Oricum daca pleaca la PMP noi nu-l urmam si va pleca singur, dar nu o va face.

  7. Anonim

    noi vrem sa plecam in PMP, cu Bode cu tot! daca nu vin, plecam fara el!

  8. Anonim

    Plecati odata.Oricum partiduletul asta mosit de basescu nu o sa obtina 5%.In ce priveste Salajul aici nu o sa luati nici atat.Noi ii avem pe Marc,Ciunt si Capalnasiu si santem foarte multumiti cu asa oameni de isprava.Nenea Marc conduce si controleaza judetul din 2001 si este foarte bine .O sa-l mai votam cel putin doua mandate.

  9. Anonim

    Cui ar trebui sa-i fie rusine liei stanca lui cristescu basistilor din partiduletul asta nou infiintat?

  10. Anonim

    Noua, ca-i votam.

  11. Anonim

    Staca securist imputit

  12. Anonim

    Stanca pe cine ai pus sa scrie?

  13. Anonim

    Pe Mocuta fratele Burgheloaiei ?

  14. Anonim

    Sau pe Anca secretara ta ?

  15. Anonim

    Esti pencil Stanca Viorele ! Crapi de ciuda ?

  16. Anonim

    Esti penibil Stanca Viorel ! Mori de ciuda!

  17. Anonim

    bai stanca toata lumea isi da seama ca tu ai scris comentariile

  18. Anonim

    cred ca te oftici rau ca cristescu doarme in patul tau

  19. Anonim

    mai bine te ai uita ce bine arata lia de cind e cu cristescu si uitate la hirca aia urita cu care esti tu

  20. Anonim

    In afara de stanca si cristescu , mai comenteaza cineva aici ?

  21. Cetatzeanul

    …Neocomunistii zisi PSD-isti cand erau in opozitie cu BOC,strigau- Jos Taxele…Eheeee, cum pontistii au venit la putere-Au si inmultit taxele si acum Pluseaza inca o taxa in plus pt ca PSD nu e in stare sa conduca tara ci doar SA O DIJMUIASCA BINE-Hai la ciolanul psdist…

Leave a Comment