Participanţi mulţi la Şcoala de Vară “Iuliu Maniu” de la Zalău

magazinsalajean 23 iulie 2012 2
Participanţi mulţi la Şcoala de Vară “Iuliu Maniu” de la Zalău

Prima ediție a Școlii de Vară a Tineretului PNŢCD „Iuliu Maniu” a avut loc la Zalău, în week-end-ul trecut, activitatea fiind derulată sub forma unui simpozion care a accentuat viața și activitatea marelui om politic Iuliu Maniu. La eveniment au participat o sută de tineri din toată țara, pentru care au conferențiat istorici din Sălaj și de la Centrul universitar Cluj Napoca, printre care prof. univ. dr. Doru Radosav, conf. univ. dr. Cornel Grad, prof. dr. Ioan Ciocian, cercet. șt. dr. Elena Musca, cercet. șt. dr. Marin Pop, insp. șc. prof. Viorel Mărginean, prof. Liviu Sabău etc.
În cadrul Şcolii de vară a fost inclusă şi vizitarea locurilor natale ale marilor oameni politici Iuliu Maniu și Corneliu Coposu (Bădăcin și Bobota, n.r.), precum și Castrul Roman de la Porolissum – Moigrad.
Manifestările culturale respective au fost organizate de Fundaţia sus amintită, în colaborare cu Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău și Centrul de Cultură și Artă al județului Sălaj.
Mihaela Moldovan

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. mistretul cu colti portocalii 23 iulie 2012 at 21:08 - Reply

    Daca ala-i Bode in imagine, ce mama s. cauta acolo? Tot neamul lui a fost de securisti, acuma se pozeaza cu Maniu in spate? Traim vremuri apocaliptice!!!

  2. Anonim 23 iulie 2012 at 22:39 - Reply

    Ma Bode, dute dracului de acolo, nu mai face de rusine istoria Salajului

Lasa un Raspuns »