Mișcarea Populară e mulțumită de rezultatul alegerilor

După primul test electoral, alegerile europarlamentare din 25 mai, Partidul Mișcarea Populară (PMP) va analiza rezultatul și scorul obținut. De asemenea, liderii PMP vor întocmi un plan de acțiuni pentru a remedia punctele slabe ale partidului. ”Europarlamentarele au fost un test trecut cu succes pentru că am intrat cu doi membri în Parlamentul European. PMP poate să-și facă loc pe scena politică și vrem să convingem românii că e nevoie de o voce puternică împotriva stângii conduse de Victor Ponta. Construim mai departe de pentru anul 2016”, a anunțat vicepreședintele PMP Sălaj, Adrian Popan. Acesta a mai spus că mesajul Mișcării Populare a ajuns cel mai bine în mediul urban, dovadă fiind faptul că ”au fost orașe mari în care PMP a câștigat în fața PNL sau PDL”. ”În județele fără rețele electorale am avut scoruri mai mici. Prioritatea noastră va fi ca până la sfârșitul lui 2014 să avem organizații în fiecare localitate”, a adăugat Popan. Reprezentanții PMP cred, de asemenea, că ”nu poate exista o unire a dreptei fără proiectele și viziunea președintelui Traian Băsescu”.
Vicepreședintele organizației municipale, Marius Blaj, s-a arătat mulțumit de scorul obținut de PMP în Zalău, de 6,58 la sută, care a fost peste media pe țară și foarte aproape de scorul unor partide cu tradiție.

2 Thoughts to “Mișcarea Populară e mulțumită de rezultatul alegerilor”

  1. GIGI

    IN ATENTIA DOMNULUI POAN, CINE SE BUCURA DE MEDIOCRITATE SI O PROMOVEAZA CA UN SUCCES MEDIOCRU VA RAMANE IN VECI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

  2. Anonim

    Nu am inteles de ce pmp-ul castiga increderea oamenilor el se lupta pentru al decredibiliza pe D-l PONTA sau pentru a ajunge la conducerea tarii caz in care ar fi nevoie sa vina cu planuri de viitor ori la pmp planurile nu existe sau sant tinute la SECret.

Leave a Comment