Mirel Talos – taticul noii cladiri a Finantelor

Magazin Salajean 14 iunie 2010 0

Mirel Talos - taticul noii cladiri a FinantelorDoresc sa va comunic faptul ca mutarea Directiei Generale a Finantelor Publice Salaj in noul sediu este iminenta, a facut cunoscut deputatul PNL Salaj, Mirel Talos, vineri, in cadrul unei intalniri cu presa. Cu aceasta ocazie, parlamentarul a tinut sa reaminteasca faptul ca, in toamna lui 2008, in urma numeroaselor sesizari ale zalauanilor, a decis sa se implice personal in rezolvarea situatiei noii cladiri a fiscului. Practic, finantarea era intrerupta de foarte mult timp, iar cladirea lasa o impresie deplorabila.

Astfel, am redeschis acest subiect prin mijloace parlamentare, beneficiind totodata de contextul pozitiv in care Ministerul Finantelor avea fonduri dinsponibile pentru astfel de investitii, a spus Mirel Talos. Parlamentarul a mai reamintit ca, in urma cu ceva timp, a lansat o campanie publica de sensibilizare, in care circa 7.000 de zalauani au semnat o carte postala prin care, simbolic, au sustinut solicitarea facuta guvernului pentru alocarea de fonduri pentru finalizarea cladirii.

Dupa demersurile mele, pentru noua cladire a Finantelor, au fost alocate 22,5 miliarde de lei vechi, din care 9 miliarde de lei au apucat sa fie cheltuiti pana la finele anului 2008. Restul banilor au fost reportati in anul 2009, fonduri cu care cladirea a putut fi renovata, a incheiat Mirel Talos.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »