Lucian Bode, numit presedinte interimar al PDL Salaj

Magazin Salajean 2 iulie 2008 0

Lucian Bode, numit presedinte interimar al PDL Salaj

Biroul Permanent National (BPN) al PDL a decis, luni, numirea lui Lucian Bode ca presedinte interimar la conducerea PDL Salaj, post ramas vacant ca urmare a demisiei lui Viorel Stanca.

Contactat in cursul zilei de ieri, Lucian Bode a marturisit ca, pana la aceasta data, nu a primit o comunicare oficiala a deciziei luate de BPN al PDL, insa a aflat acest lucru din presa nationala si, totodata, de pe alte surse.

Personal, consider ca nu va fi usor sa preiau functia de presedinte interimar al PDL Salaj, dar sunt increzator in faptul ca organizatia democrat-liberala din judetul nostru are resurse umane si materiale suficiente, astfel incat rezultatele obtinute la alegerile locale sa fie infirmate la scrutinul pentru parlamentare, a spus Lucian Bode. De asemenea, liderul interimar al PDL Salaj a precizat ca viitorul Birou Permanent Judetean (BPJ) va fi cladit in jurul a trei persoane, care s-au validat in fata electoratului: Ioan Abrudan, Septimiu Turcas si Lucian Bode. In opinia mea, obiectivul principal al membrilor BPJ interimar va fi legat strict de pregatirea alegerilor generale din toamna, prin identificarea celor mai buni candidati pentru fiecare circumscriptie electorala din Salaj.

Reamintim ca, in 19 iunie, ca urmare a rezultatelor slabe obtinute la alegerile locale din judet, ex-presedintele PDL Salaj, Viorel Stanca, si-a dat demisia de onoare. Ulterior, conducerea centrala a partidului a decis dizolvarea structurilor de conducere a organizatiilor care au obtinut rezultate mai slabe decat media pe tara la alegerile locale. Demisionat sau demis, un lucru este cert: Viorel Stanca a decis sa renunte la toate functiile publice, inclusiv la cea de consilier judetean, deschizand astfel calea unei noi structuri de conducere a PDL Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »