Lucian Bode n-ar spune “Nu” Alianţei D.A.

Olivian Vadan 27 martie 2013 5
Lucian Bode n-ar spune “Nu” Alianţei D.A.

Preşedintele PDL Sălaj, deputatul Lucian Bode, a declarat miercuri că nu ştie foarte multe despre proiectul Mişcarea Populară, dar în calitate de susţinător al moţiunii Elenei Udrea, care îşi propune coagularea tuturor forţelor de centru-dreapta sub umbrela PDL, salută iniţiativa lui Cristian Diaconescu. “Deşi nu are o latură de practică politică, am constatat că Cristian Diaconescu, prin înfiinţarea Fundaţiei Mişcarea Populară, doreşte reconstrucţia dreptei româneşti”, a spus liderul democrat-liberal. Potrivit acestuia, PDL nu trebuie să aibă o abordare superficială, nici asupra Mişcării Populare, dar nici în ceea ce priveşte reînfiinţarea Alianţei D.A.: “În cele două proiecte sunt angrenaţi oameni valoroşi, care împărtăşesc principii valoroase de centru-dreapta”, a atras atenţia Lucian Bode.
Consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu a anunţat, luni, într-o postare pe blog, că a decis, împreună cu colegii săi, să iniţieze procedurile pentru înfiinţarea Fundaţiei Mişcarea Populară, menţionând că noua formă de expresie îşi propune să promoveze valorile de centru-dreapta.
Pe de altă parte, nu cu multe zile în urmă, preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu şi cel al PNŢCD, Aurelian Pavelescu au semnat un protocol de înfiinţare a Alianţei Dreptate şi Adevăr, alianţă care, aşa cum se poate observa cu ochiul liber, nu pare să fie un deziderat utopic.

Comentarii

comments

5 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 27 martie 2013 at 19:30 - Reply

  oricum bode nu conteaza

 2. nelu 29 martie 2013 at 09:09 - Reply

  Vai de mama voastra de porticalii.Sper sa dati si voi cu subsemnatul pe la parchete, dar numai dupa ,,apusul Chiorului” care controleaza in-justitia.Ati furat ca nesimtitii din bani luati cu imprumut de Base.

 3. proprietariide paduri 1 aprilie 2013 at 07:26 - Reply

  Il vrem pe d-ul OROS si gasca lui legat pentru pradalniciia padurilor.Agentii lui economici vand mai multa masa lemnoasa de cat cumpara.

 4. Anonim 1 aprilie 2013 at 13:01 - Reply

  Bode schimba-ti numele in deziderat utopic

Lasa un Raspuns »