Lucian Bode la „Rotisorul politic”

magazinsalajean 27 ianuarie 2013 5
Lucian Bode la „Rotisorul politic”

Un nou client la emisiunea „Rotisorul politic” de la Radio Transilvania Zalău, o emisiune realizată în colaborare cu Magazin Sălăjean: deputatul Lucian Bode, preşedintele PDL Sălaj. Deputatul a afirmat că şi în această perioadă au loc evaluări ale performanţelor organizaţiilor PDL din Sălaj la alegerile din 2012, existând posibilitatea ca mai mulţi consilieri locali să-şi piardă sprijinul politic oferit de partid, fiind astfel schimbaţi. Bode a taxat mai ales organizaţii din „Colegiul Jibou” unde în mai multe comune voturile obţinute de candidaţii PDL, în special la alegerile parlamentare, au fost jenante. Printre cauzele care au condus la înfrângerea PDL Lucian Bode a menţionat şi slaba implicare a multor aleşi, cât şi construcţia ARD, lansată prea târziu. Cu toată înfrângerea PDL la nivel naţional, organizaţia PDL Sălaj a obţinut la alegerile parlamentare din decembrie un scor peste media la nivel naţional a partidului, aşa încât în acest an nu se va organiza o convenţie judeţeană de alegeri, aşa cum se va întâmpla în peste 20 de organizaţii judeţene, care au obţinut rezultate slabe la menţionatele alegeri. Deputatul a afirmat că printre amendamentele depuse la proiectul legii bugetului pe anul 2013 se află şi cele depuse de el, copiind pur şi simplu promisiuni electorale ale deputaţilor Iuliu Nosa şi Mirel Taloş, fiind efectiv curios dacă aceste amendamente vor fi aprobate sau nu. Lucian Bode s-a pronunţat pentru schimbări la vârful conducerii PDL, în sensul unei comunicări adecvate în partid, şi mai ales cu societatea, asumându-se rolul de partid politic în opoziţie. Dialogul integral îl puteţi viziona pe http://www.magazinsalajean.ro/politica/radio-transilvania-rotisorul-politic-2.html

Daniel Săuca

Comentarii

comments

5 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 27 ianuarie 2013 at 23:33 - Reply

  Asta nu este deputat.Este un om, care a ajuns din greseala acolo.Impostor !

 2. nelu 28 ianuarie 2013 at 08:52 - Reply

  Sa nu uitam ca dintre toti candidatii la un post de parlamentar din colegiul Cehu, Blaga Dumitru se afla pe primul loc privind mita electorala.Tot timpul PDL-ul s-a axat numai pe cumpararea de voturi inclusiv cu mese festive udate din plin cu bautura oferite unor fraieri de votanti!

 3. Doru 28 ianuarie 2013 at 09:22 - Reply

  PNL-ist fiind, ma bucur ca a castigat Bode in detrimentul lui Mocanu.

 4. x 28 ianuarie 2013 at 12:39 - Reply

  auzi la el l-a copiat pe Nosa, asta nu gandeste de loc ?

 5. xyz 30 ianuarie 2013 at 18:27 - Reply

  omul care nici strica dar nici gandeste!

Lasa un Raspuns »