Lucian Bode: “Cerem tuturor sălăjenilor cinstiţi să iasă la vot”

magazinsalajean 12 iulie 2012 15
Lucian Bode: “Cerem tuturor sălăjenilor cinstiţi să iasă la vot”

Lucian Bode, preşedintele PDL Sălaj, a făcut, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, o serie de afirmaţii cu privire la ceea ce democrat-liberalii consideră a fi “cronologia unei lovituri de stat”. În opinia liderului pedelist, acţiunile USL din ultima perioadă au sfidat toate regulamentele Parlamentului, călcându-se astfel în picioare toate instituţiile democratice ale României. “Acţiunile socialiştilor au dus la suspendarea preşedintelui Traian Băsescu. Primul pas a fost înlocuirea Avocatului Poporului. Pasul doi – modificarea Legii CCR prin Ordonanţă de Urgenţă. Pasul trei – înlocuirea celor doi preşedinţi ai Senatului şi Camerei Deputaţilor. Pasul patru – suspendarea lui Traian Băsescu, odată ce USL controla deja Avocatul Poporului, Parlamentul şi CCR. Pasul cinci – modificarea Legii de organizare a referendumului (doar pentru suspendarea preşedintelui României) prin Ordonanţă de Urgenţă”, a declarat Lucian Bode.

În acelaşi context, Bogdan Ilea, fostul preşedinte al Agenţiei Domeniilor Statului, este de părere că românii vor trece peste declaraţiile mincinoase ale celor de la USL, astfel încât adevărul va ieşi al suprafaţă.
Cât priveşte strategia PDL în perioada dinaintea referendumului, Lucian Bode face cunoscut că democrat-liberalii nu vor adopta soluţia ruşinii, şi anume să ceară electoratului să nu participe la vot. “Dimpotrivă, vom cere tuturor sălăjenilor cinstiţi să iasă la vot şi să apere Constituţia României, să apere instituţiile fundamentale ale statului de drept. Cerem acest lucru pentru că noi credem că sunt mai mulţi sălăjeni cinstiţi, decât cei care se regăsesc în politica motanului Felix”, a subliniat preşedintele PDL Sălaj, care a adăugat că, deşi nu ei sunt cei care au vrut această “bătălie”, democrat-liberalii vor să o câştige, pentru a nu permite USL să acapareze întreaga putere şi, mai ales, pentru a nu pune sub control justiţia din România.
Prezent la întâlnirea cu presa, liderul PDL Zalău, Claudiu Bârsan, a făcut cunoscut că sâmbătă, începând cu ora 11, la Cluj Napoca, va avea loc un miting al PDL “de susţinere a democraţiei”, la care se preconizează că vor participa şi circa 1.200 de sălăjeni, membri sau simpatizanţi ai partidului. Olivian Vădan

Comentarii

comments

15 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 17 iulie 2012 at 19:01 - Reply

  CINSTITUL DE BODE MAI ARE CURAJUL SA MOBILIZEZEHOTII LUI?

 2. mistretul cu colti portocalii 17 iulie 2012 at 20:14 - Reply

  ce diploma tre sa ai ca sa te transformi din paznic la mistreti, vames? Raspuns: niciuna, daca esti fratele lui Bode. Apoi il pui pe frate-tau sa ii roage pe salajenii cinstiti sa iti acopere jmekeriile.

 3. Bode 18 iulie 2012 at 05:34 - Reply

  Luciane, lumineaza-ne “Ce inseamna cinstit?”
  Dac nu stii raspunsul, suna un prieten, sun-o pe Anastase, sau treci la intrebarea urmatoare. Care e diferenta intre Watt si Volt? La ziaristi nu ai stiut raspunsul, poate l-ai primit si tu suflat de la un consilier, dar ma indoiesc.

 4. mircea 18 iulie 2012 at 10:23 - Reply

  Care sunt salajenii cinstiti mai Bode?
  Cei care voteaza cu Basescu ?
  Cum se numesc cei care nu vor vota cu Basescu?
  Uiti ca tot ceea ce se intimpla acum este din cauza voastra a pedelistilor si a lui Traian Basescu.Voi nu ati respectat nici o cutuma in Parlament si acum va plangeti ce fac altii.Sa va fie rusine la toti

 5. ostap bender 18 iulie 2012 at 10:41 - Reply

  lucica tata,sa n-ai nicio grija ca abia astept sa votez.

 6. ion 18 iulie 2012 at 11:12 - Reply

  Cinstitii o sa iasa sa voteze necinstea voastra in frunte cu necinstitul sef…

 7. Anonim 18 iulie 2012 at 15:56 - Reply

  da da da da da

 8. Anonim 18 iulie 2012 at 15:56 - Reply

  votam da da da da da da

 9. Anonim 19 iulie 2012 at 06:49 - Reply

  mai rar fraieri ca si in salaj.ieri pe b1 tv fostul ministru de externe diaconescu i-a pus o intrebare delegatului de la pnl adica ce vor face daca basescu va fi suspendat ? la care desteptul ala de la pnl a ramas blocat . astia vor conduce tara MAFIA?

 10. Observator neutru 19 iulie 2012 at 09:58 - Reply

  Trogloditule de bode, de ce dai mesaje “ascunse” pentru pedelepre, in sensul ca cei necinstiti (pedelichelele) sa nu se prezinte la vot ??? Stai linistit ca cetatenii cinstiti, cei de care javra ordinara nationala si pupincuristii basi(s)ti v-ati batut joc, o sa mearga la vot si o sa spuna DA la referendum, iar voua puscariabililor o sa va faciliteze drumul spre puscarie, sau spre ospiciul de nebuni. Hahalere nemernice !

 11. DA, la referendum 19 iulie 2012 at 10:15 - Reply

  cetatenii cinstiti sa iasa la vot. hotii din pd sa faca ce? sa fure in continuare din banii publici sub obladuirea piratului basescu. ce tare !

 12. dreptate 23 iulie 2012 at 11:24 - Reply

  de ce cere boureanu camere de filmat? vrea sa-l vada pe muresan cum voteaza multiplu?

 13. cineva care te cunoaste 1 august 2012 at 16:58 - Reply

  prefacutule ……prin sate imprastiai tu si ,,slugile” tale politice vorba sa nu se duca taranii la vot.
  dumnezeu sa iti ajute dupa cum iti faci treaba
  taran cu facultate la fara frecventa ce esti

 14. Anonim 2 august 2012 at 11:43 - Reply

  fraiere,! base zice sa nu iasa la vot romanii, iar tu le zici sa iasa. poate nu cantati pe aceeasi lungime de unda.

 15. Anonim 3 august 2012 at 08:30 - Reply

  de necrezut ce mari excroci sint astia de la pdl ungurii

Lasa un Raspuns »