Lucian Bode: “Măi, Mirele, ţie ţi-a crescut nasul!”

Magazin Salajean 18 aprilie 2011 0

Lucian Bode: “Măi, Mirele, ţie ţi-a crescut nasul!”

“Aş vrea să lămuresc câteva lucruri pe care colegul meu, deputatul liberal Mirel Taloş, le prezintă în ultima perioadă, în spaţiul public, mai precis în Zalău, a spus preşedintele PDL Sălaj, deputatul Lucian Bode, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă. Potrivit acestuia, foarte multe dintre realizările cu care colegul său de la PNL se glorifică sunt, de fapt, nişte minciuni sfruntate. Dacă Mirel Taloş nu ar spune atâtea minciuni, aş tăcea, pentru că nu-mi place să atac pe nimeni. Însă, când aud atâtea poveşti despre marile sale << realizări >>, cu care se laudă în ultima perioadă, nu pot să nu mă întreb ce se întâmplă cu cinematograful Scala, unde rulează în continuare doar şobolanii?

De asemenea, mă întreb care este starea drumurilor din Zalău, care arată ca după bombardament? Oare care-i stadiul lucrărilor de la şoseaua de centură, care se termină, undeva, într-un poligon? Să nu mai vorbim despre marea realizare a lui Mirel Taloş, legată de clădirea Finanţelor din Zalău, a subliniat Bode. Despre acest ultim subiect, deputatul democrat-liberal a ţinut să precizeze că majoritatea fondurilor, în vederea finalizării lucrărilor la acest proiect, au fost alocate în timpul Guvernului Boc. Mirel Taloş susţine că are un rol nepreţuit la finalizarea acestui obiectiv. Minte cu neruşinare! Vă spun eu care este rolul colegului meu: zero barat! În anul 2008, înainte ca Mirel Taloş să fi fost ales deputat, Guvernul Tăriceanu a cuprins în bugetul de stat, pentru lucrările la sediul Finanţelor, suma de 12,6 miliarde de lei vechi. Ca apoi, pentru finalizarea acestui obiectiv, Guvernul Boc să aloce, în două tranşe consecutiv, în total, 30,2 miliarde de lei vechi. Şi, să nu-mi spuneţi că Mirel Taloş l-a putut obliga pe premierul Boc să aloce aceşti bani!, a mai spus Lucian Bode, vădit deranjat de afirmaţiile colegului său liberal.

Liderul PDL Sălaj a mai ţinut să precizeze că, pentru unii, în speţă pentru deputatul Mirel Taloş, a demarat deja campania electorală pentru anul 2012. Cu toate acestea, voi reacţiona ori de câte ori acest Mirel Taloş va mai spune minciuni zălăuanilor sau sălăjenilor, a încheiat Lucian Bode.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »