Localele nu sunt tinta subprefectului Onorica Abrudanu

Magazin Salajean 11 aprilie 2012 0

Localele nu sunt tinta subprefectului Onorica AbrudanuSubprefectul Onorica Abrudanu este decisa sa candideze doar la alegerile parlamentare. Aceasta doreste sa duca la bun sfarsit mandatul pe care-l are in prezent, la sefia judetului, si spune ca nu intra in cursa pentru locale.

Reporter: Campania electorala pentru alegerile locale se apropie cu pasi repezi, ce ati decis, veti candida pentru fotoliul de primar al municipiului?

Onorica Abrudanu: In primul rand pozitia mea este apolitica, eu nu pot face nicio declaratie vizavi de persoana mea, si nici de vreun partid sau vreun candidat.

Rep: Acest lucru nu va impiedica sa doriti sa va continuati viata politica.

O.A.: Prima declaratie publica referitoare la intentiile mele politice a fost facuta in urma cu doi ani la Rotisorul politic, cand am spus ca nu doresc sa candidez la alegerile locale. Ceea ce-mi doresc este sa candidez la alegerile parlamentare, din toamna, la deputati pentru Colegiul Zalau. Chiar si anul trecut, in decembrie, invitata fiind la emisiunea Povesti de succes raspunsul a fost acelasi. Sunt consecventa cu deciziile pe care le iau, fie ca sunt pe termen scurt, fie lung, nu imi schimb parerile dupa cum bate vantul.

Rep: Ce v-a determinat sa aveti aceasta optiune?

O.A.: Decizia de a candida la alegerile parlamentare pe Colegiul Zalau am luat-o in urma alegerilor parlamentare din 2008, cand pe Zalau am obtinut cele mai multe voturi fata de toti candidatii, indiferent ca au candidat pentru Senat sau Camera Deputatilor. In anul 2008, am acceptat decizia luata de Biroul Permanent Judetean al PDL care a hotarat pe ce colegiu sa candidez, insa la alegerile viitoare nu voi accepta alt colegiu decat Zalaul.

Rep: De ce sunteti interesata de un fotoliu de parlamentar si nu de unul din administratia judeteana sau locala, unde in ultimele mandate ati dobandit experienta?

O.A.: Imi doresc sa duc pana la capat mandatul de subprefect, pe care cred ca l-am implinit cu rezultate bune si vizibile. As mentiona aici procesul intentat Primariei Zalau privind acordarea ilegala a cinci locuinte sociale, proiectul european Femei de succes din Romania impreuna cu Universitatea de Vest din Timisoara, proiectul Drumul de succes cu G@M International Instalatii SRL Targu Mures, Parteneriatul cu Liceul Ortodox Sfantul Nicoale, si altele. Am o satisfactie personala pentru faptul ca mi s-a transmis ca anul trecut am obtinut un procent foarte mare in sondaje in ce priveste notorietatea si increderea in randul populatiei din municipiu. Imi doresc sa-mi continui cariera politica dupa finalizarea mandatului de subprefect si vreau sa raman acelasi om de incredere pe care salajenii il stiu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »