Liviu Ciupe si Daniel Sabou, vicepresedintii PDL Salaj

Magazin Salajean 21 octombrie 2011 0

Liviu Ciupe si Daniel Sabou, vicepresedintii PDL Salaj

Liviu Ciupe, unul dintre cei mai bogati salajeni, nominalizat de curand de catre revista Forbes ca fiind pe locul 408 in topul celor mai bogati romani, a fost acceptat aseara, de catre Consiliul de Coordonare Judetean (CCJ) al PDL Salaj, pentru a face parte din Biroul Permanent Judetean (BPJ) al organizatiei pedeliste si, totodata, pentru a prelua functia de vicepresedinte al partidului. Decizia CCJ este cu atat mai importanta cu cat Liviu Ciupe detine fotoliul de presedinte al Clubului Sportiv Remat Zalau, el fiind si coproprietarul grupului Rematinvest.

O alta achizitie facuta de catre BPJ al PDL Salaj este cea a lui Daniel Sabou, manangerul clubului de fotbal CS Viitorul Zalau, care a fost ales, si el, in functia de vicepresedinte.

Liviu Ciupe si Daniel Sabou au vechi state de plata in PDL Salaj, carnetele de partid ale celor doi datand inca din anul 96, respectiv 2005. Cei doi au obtinut fotoliile de vicepresedinti ca urmare a vacantarii functiilor. In acest sens, reamintim faptul ca Mihai Abrudanu si Virgil Turcas, fosti membri al BPJ al PDL Salaj, nu mai fac parte din aceasta structura. Primul amintit a decis, nu cu mult timp in urma, sa demisioneze, in timp ce Virgil Turcas a dobandit statutul de functionar public, functie incompatibila – cel putin la nivel teoretic – cu cea de vicepresedinte al unui partid politic.

Un alt punct de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Judetean de Coordonare al PDL Salaj a fost legat de validarea deciziei BPJ cu privire la excluderea lui Gheorghe Stanciu din partid. Cum intalnirea democrat-liberalilor salajeni s-a incheiat la cateva ore dupa inchiderea editiei cotidianului nostru, vom reveni cu amanunte despre acest subiect atat in editia scrisa, cat si pe pagina on-line a ziarului (www.magazinsalajean.ro).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »