Liberalii zalauani (re)lanseaza proiectul PNL are grija de sanatatea ta

Magazin Salajean 27 martie 2012 0

Liberalii zalauani (re)lanseaza proiectul PNL are grija de sanatatea taOrganizatia municipala a PNL, alaturi de OFL si TNL Zalau, demareaza o serie de actiuni legate de proiectul PNL are grija de sanatatea ta, proiect aflat in acest an la cea de-a doua etapa. In 2011, a avut loc prima etapa a proiectului, la acea vreme, salajenii fiind informati cu privire la importanta preventiei in pastrarea unei stari de sanatate bune. Anul in curs, in cadrul celei de-a doua etape a proiectului, vom incerca sa constientizam populatia de gen feminin sa previna cancerul de san si de col uterin, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, vicepresedintele PNL Zalau, Pop Eugen. Acesta a adaugat ca acest gen de actiuni vor continua, in Salaj, cu teme foarte interesante si, totodata, utile pentru constientizarea populatiei asupra importantei preventiei in vederea imbunatatirii starii de sanatate si a cauzelor care duc la instalarea principalelor boli. In acelasi timp, dorim sa atragem atentia Guvernului asupra importantei finantarii programelor de preventie pentru depistarea la timp a unor afectiuni, a mai aratat Eugen Pop.

Rodica Muresan, presedintele OFL Zalau a tinut sa sublinieze ca, in cadrul proiectului PNL are grija de sanatatea ta, miercuri, in sala Avram Iancu a Primariei Zalau, va avea loc o prima dezbatere care va avea ca tema principala prevenirea si depistarea cancerului de col uterin si de san.

Prezent si el la intalnirea cu presa, presedintele TNL Zalau, Raul Dragos, a facut cunoscut ca tinerii liberali vor distribui pliante in scoli, autobuze, dar si in zonele aglomerate ale municipiului, astfel incat numarul participantilor la proiect sa fie cat mai mare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »