Liberalii sălăjeni nu vor să vâslească în „barca” lui Tăriceanu

Preşedintele PNL Sălaj, Radu Căpîlnaşiu, susţine că plecarea lui Călin Popescu Tăriceanu din partid nu aduce nimănui vreun avantaj, ci dimpotrivă. „Călin Popescu Tăriceanu trebuia să aibă răbdare, să rămână în partid, pentru ca apoi să ia deciziile care se impun în ceea ce priveşte viitorul său politic. Fracţionarea PNL nu ajută pe nimeni. Trebuie să rămânem uniţi. Cred că este cel mai important lucru pe care liberalii trebuie să îl facă”, a spus Căpîlnaşiu. Liderul PNL Sălaj mărturiseşte că hotărârea cu care Tăriceanu a părăsit PNL l-a luat şi pe el prin surprindere, cu atât mai mult cu cât fostul premier s-ar fi exprimat, în mai multe rânduri, împotriva relaţiei cu PSD. Totodată, Căpîlnaşiu precizează că nu are semnale că liberali sălăjeni îl vor urma pe Tăriceanu în noul partid pe care îl înfiinţează, „cu toate că, din punct de vedere emoţional, lucrurile sunt prea fierbinţi la această oră pentru a putea privi, la rece, situaţia”. „Totuşi, din fericire, PNL a existat şi înaintea lui Crin Antonescu, urmând să existe şi după plecarea lui Călin Popescu Tăriceanu din partid”, a încheiat preşedintele PNL Sălaj.
Cunoscut ca fiind unul dintre susţinătorii lui Călin Popescu Tăriceanu, ex-consilierul de imagine al fostului lider liberal, deputatul liberal Mirel Taloş, nu a putut fi contactat pentru a ne spune dacă îl va urma sau nu pe acesta în viitorul partid. Cu atât mai mult cu cât relaţia parlamentarului cu organizaţia PNl Sălaj, ca de altfel şi cea cu alegătorii săi, s-a cam răcit în ultima perioadă.
Reamintim că fostul premier liberal Călin Popescu Tăriceanu şi-a anunţat, miercuri, demisia din PNL. Tăriceanu a declarat, miercuri seară, că USL trebuie să continue, că va anunţa înfiinţarea unei noi formaţiuni liberale, care se va numi Partidul Reformator Liberal, şi că este interesat să candideze la Preşedinţie, fiind convins că îl va învinge la prezidenţiale pe Crin Antonescu.

7 Thoughts to “Liberalii sălăjeni nu vor să vâslească în „barca” lui Tăriceanu”

  1. Anonim

    Tariceanu presedinte ! PNL a calcat in picioare vointa electoratului USL. S-au „tras pe cur” si au distrus o constructie care era menita sa mearga pana la capat. Bravo Tariceanu, ai foarte multi sustinatori care s-au saturat de scandalagiul Antonescu (parca e un nou Basescu).

  2. Anonim

    Relatia lui Talos cu alegatorii sai s-a racit?
    Ce analiza ne prezinti, Magazin Salajean, in sustinerea celor afirmate?

  3. Anonim

    O sa vasleasca in barca lui Crin .Numai ca barca asta a luat apa si tare greu se va misca.Nici Tariceanu nu face nimic cu schisma lui.USL s-a dovedit un esec lamentabil.Astia in cei doi ani au ratat tot ce si-au propus reforma constitutionala,descentralizare,reforma administrativa si regionalizare.Asta in conditiile unei majoritati de peste 70%.Plus ca 12 ministri au fost inlocuiti datorita deciziilor ANI SI actiunilor DNA .Si la sfarsit un divort penibil.

  4. Anonim

    Da uite si pe lingaul de Oros ,vai ce panarama este, ce nesimtit ordinar .

  5. Anonim

    CRIN ai inselat asteptarile oamenilor care au avut incredere in tine cum ramane cun jos basescu, cu telurile si scopurile celor care te-au votat????????? cu noua constitutie pe care ai promis-o?????????? Felicitari d-le TARICEANU si succes in demersul initiat eu te urmez . as dori sa-l dai jos pe nesimtitul care si-a batut joc de votu meu omul cu caracterul lui CRIN nu are ce cauta in cea mai inalta functie in stat ai cerut demisia ministrilor dar tu mai stai in fruntea senatului nu stii ce se intampla la granita si tu produci instabilitate mars afara din PNL

  6. nae ledra

    Probabil liantul USL-ului Salaj,il constituie unele afaceri oculte ,oneroase !!!

Leave a Comment