Liberalii salajeni mizeaza pe candidati de calitate la alegerile locale

Magazin Salajean 2 aprilie 2012 0

Liberalii salajeni mizeaza pe candidati de calitate la alegerile locale

Femeile liberale din Salaj s-au intrunit, zilele trecute, pentru a analiza activitatea politica si cea desfasurata, in ultimul an, in sprijinul comunitatii. Totodata, acestea se pregatesc pentru alegerile din iunie, cand spera sa obtina cat mai multe fotolii pentru femeile liberale in consiliile locale si in Consiliul Judetean Salaj.

In perioada martie 2011-martie 2012, asa cum a prezentat, vineri, la Zalau, intr-o conferinta de presa, presedintele Organizatiei Judetene a Femeilor Liberale, Rodica Pop Seling, au avut loc activitati orientate spre latura medicala si sociala, actiuni caritabile menite sa ajute persoanele nevoiase. OFL s-a aplecat asupra problemelor populatiei, in special spre nevoile femeilor prin implementarea de programe, menite sa atraga si sa promoveze cat mai multe femei, sa le dea incredere in fortele proprii, sa constientizeze cat de importanta este prezenta lor in plan politic si social, a aratat Rodica Pop Seling. Actiunile de succes la care a facut referire presedintele OFL Salaj, au fost proiectul PNL are grija de sanatatea ta si campania de promovare a masurilor socio-economice a USL sub sloganul Femeile liberale pot ajuta Romania.

Prin tot ceea ce face, OFL trebuie sa ajunga o organizatie eificienta, capabila sa-si atinga obiectivele, sa promoveze femei model pentru politica si viata publica romaneasca. Sper sa crestem in fiecare zi, ca organizatie si invitam doamnele din Salaj sa se alature noua, pentru ca solutia la problemele noastre este implicarea, si doar impreuna putem deveni o forta capabila sa faca schimbari majore in societatea romaneasca, a sustinut presedintele OFL Salaj.

In cadrul conferintei de presa, presedintele Organizatiei Nationale a Femeilor Liberale, deputatul Lucia Ana Varga, a mentionat ca se doreste ca din organizatie sa faca parte oameni de calitate. In acest context, si-a exprimat convingerea ca Radu Capilnasiu va fi din nou primarul Zalaului si a spus ca echipa liberala ii va acorda tot sprijinul deoarece este un om de incredere care si-a demonstrat valoarea. Lucia Varga a remarcat activitatea buna derulata de Rodica Pop Seling si Rodica Muresan-presedintele OFL Zalau. Cred in cariera lor politica, chiar daca acestea sunt la inceput de drum, pentru ca au vointa, determinare si incearca sa gaseasca solutii la probleme identificate in comunitate, a apreciat Lucia Varga. Aceasta a dezvaluit faptul ca in Salaj doar o singura femeie de sorginte liberala va candida la fotoliul de primar, in Babeni, si a deplans faptul ca actualul primar liberal din comuna Dragu, Rodica Lazar, nu mai candideaza, fiind invocata varsta. In acest context, s-a mai precizat, de catre vicepresedintele PNL, Cornel Popa, senator de Bihor, ca la aceasta data suntem in etapa in care armonizam activitatea noastra la nivelul USL si suntem in faza finala de stabilire a candidatilor pentru primarii, consilieri local si judeteni. Vineri, la Zalau, liberalii au comentat nominalizarea lui Dinu Iancu Salajanu din partea democrat-liberalilor in cursa pentru presedintia Consiliului Judetean Salaj. Nu am inteles ca acesta ar fi inscris la PDL. Dinu Iancu Salajanu este o personalitate a culturii Salajului, apreciata in judet si in tara. Dar prin aceasta miscare se pare ca se doreste de catre PDL oferirea unei sanse UDMR-ului, a fost de parere Radu Capilnasiu. In schimb, Cornel Popa a spus: Dinu Iancu Salajanu este o surpriza. L-am apreciat pana acum pentru calitatile sale interpretative. Dar tare ma tem ca, pentru prima data in viata lui, va canta fals.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »