LIBERALII sălăjeni, foc şi pară după şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean

Liberalii promit că alianţa PSD-UDMR va plăti scump toate „abuzurile şi ilegalităţile”care au guvernat, în opinia PNL Sălaj, şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean. Urmează aşadar o vară cel puţin interesantă, aşa cum au spus reprezentanţii PNL şi cu siguranţă, aşa cum bănuim cu toţii, una plină de scandaluri şi răzbunări din cele mai crunte, la nivel politic.“Lipsa programului de guvernanţă a alianţei PSD-UDMR, ilegalităţi, lipsă de transparenţă şi sfidare”, au conchis peneliştii la finalul şedinţei.

 Departamentul de comunicare al PNL Sălaj a remis duminică, un comunicat de presă în care se arată:

“PSD şi UDMR Sălaj îşi reconfirmă, din păcate, atitudinea sfidătoare şi injustă cu privire la consilierii judeţeni ai PNL, reprezentanţi ai aproximativ o treime din cetăţenii judeţului Sălaj.În şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean, majoritatea PSD – UDMR a decis să nu voteze niciun reprezentant al PNL pentru comisiile de specialitate, astfel încît comisiile au rămas necompletate la această dată în condiţiile în care legea obligă ca fiecare consilier judeţean să facă parte din cel puţin  o comisie de specialitate. Decizia PNL Sălaj de a nu participa la prima dată a constituirii Consiliului Judeţean (vineri, 24 iunie) a venit ca o formă de protest tocmai împotriva lipsei de transparenţă şi a comportamentului discreţionar al PSD- UDMR.

Mai mult, nici până astăzi  PSD şi UDMR Sălaj nu s-au obosit să-şi prezinte programul de guvernanţă locală  pentru următorii patru. Interesele personale, transpartinice par să primeze interesului sălăjenilor. În batjocura principiului reprezentativităţii şi a bunului simţ, prin votul de astăzi, PSD şi UDMR au lăsat comisiile de specialitate incomplete deşi nu au existat, pentru niciuna din comisii, mai mulţi candidaţi pe un loc. Astfel, din cauza jocurilor de culise şi a orgoliilor, este pusă sub semnul întrebării buna funcţionare a Consiliului Judeţean Sălaj. În condiţiile date şi ţinând cont de faptul că este discutabil din punct de vedere legal modul în care a  fost făcută convocarea pentru şedinţa din 26 iunie, Partidul Naţional Liberal, filiala Sălaj, îşi asumă rolul de partid de opoziţie şi va utiliza  toate pârghiile  legale pentru a contracara abuzurile majorităţii PSD – UDMR”, se arată în comunicatul de presă al Partidului Naţional Liberal filiala Sălaj.

15 Thoughts to “LIBERALII sălăjeni, foc şi pară după şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean”

  1. Anonim

    Frustrații! Nu mai pozați în victime!!!

  2. Anonim

    de ce sa suparat Bode Lucia n ca la Valcau ii place de PSD. acolo aPNL a votat pentru vice PSD.

  3. Anonim

    bai bode,nu vezi ca esti un BADE1 treci la sapa,ca acolo e locul tau.poate il iei si pe subalternul tau,como1

  4. Anonim

    HAI CU ISTERICALELE,PENELEULE,POALELE IN CAP1JALNICI SUNTETI111

  5. Anonim

    Lucian Bode cat ai platit autorizatie de constructie pentru pensiunea ta de la Valcău? Spune drept cata reducere a facut primarul de la Valcău pentru tine? E drept ca si Guţă fratele tău care este anchetat de Diicot are pensiune la Valcău? Cat a platit autorizatie de constructie? Cat a scris primarul si cât a plătit in adevar?

  6. Tăunu

    PNL şi PSD, aceeaşi mizerie !

  7. Anonim

    Nu ne mai scoate nimeni din troaca asta in care am fost bagati. Astia s au unscaunat si încep deja sa isi dea aere de mari domni, ailalti latra in continuare si baga bete in roate. Asa a fost si asa va fi! Pactul comunisto-maghiar a demonstrat de ce in stare. Ne asteptam de acum la si mai rau! Vai de judetul asta!

  8. Anonim

    Are cea ce merita acest judet.Acesti vajnici si vesnici ,,jupani,,Seres si Marc AU FOST VOTATI DE MAJIORITATEA SALAJENILOR CARE AU IESIT LA VOT.In Salaj PSD=marc si UDMR=Seres..Cei doi titani ai politicii salajene conduc judetul de prin 2000 iarna………..

  9. Liberalii au fost si inainte in opozitie.In opozitie cu cetatenii orasului. Cu actuala conducere sunt pe tobogan, in cadere libera.

  10. dansdjkasdkj

    Va place? Banditilor, cum isi bat joc de voi? Asa meritati, si voi va bateti joc de oameni. Penanilor

  11. Anonim

    asa va trebuie fraierilor. a-ti mers tot cu Capalnasiu si v-ati batut joc de votantii liberali.
    tot ce-am votat pana la ultimele alegeri locale a fost pro PNL dar pt. ca a-ti mers cu Capalnasiu la primarie am votat altceva si sunt sigur ca si altii au facut asta.Voi chiar nu intelegeti ca oamenii vor macar o schimbare!!!
    Fraierilor si penalilor!!!

  12. Anonim

    Lasa ca nici cu Bode nu mi rusine.

  13. Anonim

    P N L -eilor chiar n-aveti pic de rusine si o minima decenta ca sa nu mai vorbim de lipsa de respect fata de cetateni …….nu voi in frunte cu Bode si A Margin ai sustinut un candidat la prmaria Bocsa corupt , condamnat si cu zeci de dosare penale???
    Voi vorbiti de moralitate?Rusine!

  14. Alfaman

    Uaaa trazni-v-ar pe astia implicati in politica si pe neamurile voastre care tot scriu p’aici!

  15. ion ion

    basinosilor…Lupta voastra a fost pentru detronarea lui Marc,chiar daca acest pret era functia de presedinte care mergea la UDMR.Deci cetateanul roman care va votat nu conta in aceasta ecuatie Luciane.Sa va fie rusine,toti santeti din acelasi aluat.

Leave a Comment