Liberalii arunca zarurile in curtea PSD

Magazin Salajean 21 iunie 2012 0

Liberalii arunca zarurile in curtea PSD   Liberalii au luat decizia cu privire la persoana pe care o vor sustine in cursa pentru fotoliul de vicepresedinte al Consiliului Judetean Salaj.

Din cele doua functii de vicepresedinte al CJ, asa cum am relatat anterior, unul a fost decis in favoarea UDMR, in persoana lui Csoka Tiberiu. Celalalt a fost ales in urma cu doua zile, in cadrul Biroului Judetean al PNL Salaj. Pentru liberali au existat initial trei alternative, Corin Penciuc – fost consilier judetean, Livia Chende – fost consilier judetean in mandatul precedent si Valer Crisan – jurist in cadrul societatii Transurbis SA Zalau. Potrivit presedintelui PNL Salaj, Radu Capilnasiu, Livia Chende a decis sa se retraga din competitie. In urma supunerii la vot a celor doua candidaturi ramase, Valer Crisan a intrunit 14 voturi, iar Corin Penciuc 8 voturi. Astfel ca Valer Crisan urmeaza sa fie prezentat si sustinut de liberali in sedinta de Consiliu Judetean.

Pentru a afla daca reprezentantii PSD Salaj in CJ vor sustine propunerea liberalilor, am incercat sa-l contactam pe liderul PSD Salaj, Tiberiu Marc, insa fara succes. Insa, reiteram faptul ca actualul presedinte al CJ Salaj ne-a declarat in urma cu doua zile ca ar prefera pe cineva care are experienta in administratie, pentru ca nu este timp de adaptare si nici nu e bine sa incredintezi cuiva niste prerogative pe care nu le poate indeplini. Urmeaza sa constatam daca Valer Crisan se afla sau nu printre preferintele liderului pesedist.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »