La Almasu: Probleme cu candidatul PSD pentru functia de primar

Magazin Salajean 26 ianuarie 2011 0

La Almasu: Probleme cu candidatul PSD pentru functia de primar

Candidatul PSD Salaj la functia de primar al comunei Almasu a intampinat probleme inca de la depunerea candidaturii, aceasta fiind contestata de PDL si PNL. Mai exact, candidatul social-democratilor este secretarul comunei, Laurentiu Balan, statutul de functionar public fiind incompatibil cu o candidatura sustinuta de un partid politic. Avocatul PDL Salaj, Bogdan Ilea, ne-a declarat ca Judecatoria Zalau a invalidat, din acest motiv, candidatura respectiva, Laurentiu Balan avand posibilitatea de a face recurs fata de decizia instantei la Tribunalul Salaj. Lucru care nu s-a intamplat, dupa cum ne-a declarat presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc.

„Laurentiu Balan nu adepus recurs, dar si-a dat demisia din functia de secretar al comunei Almasu, astfel incat sa poata candida pentru functia de primar din partea PSD. Din punctul lui de vedere, dar si al nostru, demisia opereaza imediat, nefiind necesar sa treaca 30 de zile pentru incetarea raporturilor de munca. Acesta este punctul de vedere al institutiei, care este cu totul alta problema”, a spus Tiberiu Marc.

Guvernul Romaniei a stabilit ziua de duminica, 13 februarie 2011, ca data pentru desfasurarea alegerilor locale partiale pentru primar in comuna Almasu, conform unei hotarari publicate in Monitorul Oficial din 7 ianuarie 2011.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »