Jiboul are viceprimar cu atribuții de primar

Problemele administrative par să se fi limpezit în Jibou, odată cu şedinţa ordinară de Consiliu Local de joi. Cei 17 consilieri participanţi au readus Consiliul Local în formula sa completă, prin validarea a trei consilieri, doi din partea PNL şi unul PSD, posturile fiind vacante după ce prefectul Marin Nițu a constatat încetarea mandatelor înainte de expirarea duratei normale pentru trei consilieri locali: Gergelyi Ildiko Monika, Almaş Ioan, respectiv Ana Indreieș. Celei din urmă i-a fost retras sprijinul politic de către PSD, motivația fiind una destul de serioasă, și anume “traseism politic”.

După ce social-democrații au aflat că Indreieș a bătut palma cu PNL pentru a fi susținută în demersul ei de a candida, aceștia i-au retras sprijinul politic.

Cei trei consilieri aleși joi sunt Maxim Virgil şi Chira Gheorghe, ambii de la PNL şi Dăniştean Andrei – PSD. Totodată, viceprimarul Ioan Bujor a preluat atribuţiile de primar, deţinute până la numirea sa de Ana Indreieş.

În urmă cu o săptămână, întruniți în ședință extraordinară, consilierii locali din Jibou au decis să-l delege pe consilierul local Ioan Bujor (ales pe listele PSD) în funcția temporară de viceprimar.

 

Leave a Comment