Iuliu Nosa: Atacurile politice la care am fost supus – punctul cel mai greu al campaniei electorale

Mihaela Moldovan 10 decembrie 2012 9
Iuliu Nosa: Atacurile politice la care am fost supus – punctul cel mai greu al campaniei electorale

 VIDEO

Deputatul PSD Iuliu Nosa a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că în Colegiul 3 Jibou în care a candidat pentru obţinerea unui nou mandat de parlamentar, competiţia nu a fost uşoară, mai ales că a fost, în ultima lună, ţinta mai multor atacuri „demne de o epocă demult apusă”. „Josnicia, mojicia şi minciuna unor contracandidaţi ai mei i-a făcut pe sălăjeni să aleagă între un om politic care are ceva de zis şi unul care nu reprezintă până la urmă nimic”, a spus Nosa, referindu-se la mai multe „săgeţi” politice pe care candiodatul PPDD în acelaşi Colegiu, Dumitru Rus, le-a îndreptat împotriva sa.

Nosa a apreciat că aceste „săgeţi” au reprezentat punctul cel mai greu al campaniei electorale, întrucât au fost încasate nu doar de el, ci şi de familia sa. „Cel mai dificil moment al campaniei a fost atunci când familia mea a intrat în posesia acelor materiale în care eram atacat. Dacă eu înţeleg asta, e greu să le cer să înţeleagă şi celor dragi mie. Lupta politică este pentru oameni politici, familia nu trebuie amestecată şi nu trebuie să sufere”, a declarat Nosa.

Potrivit acestuia, susţinerea pe care a primit-o din partea familiei şi a colegilor în acel punct în care s-a trezit supus atacurilor politice respective a însemnat momentul cel mai plăcut pe care l-a trăit în această campanie electorală.

Noul Parlament al României va fi convocat, cel mai probabil, săptămâna viitoare, pentru depunerea jurământului în funcţie. „Sper ca preşedintele Traian Băsescu să recunoască votul exprimat de români duminică şi să îl desemneze ca premier pe cel pe care Congresele separate ale PNL şi PSD şi Congreul reunit al USL l-au ales, şi anume Victor Ponta. Dacă se va întâmpla acest lucru, România va intra în normalitate”, a declarat Iuliu Nosa.

Printre proiectele pe care acesta le are în vedere pentru noul mandat se numără realizarea Autostrăzii Transilvania, a alimentării cu apă a Zalăului din sursa Gilău şi punerea în valoare, într-un circuit turistic, a bisericilor de lemn din Sălaj.

Comentarii

comments

9 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Dani 10 decembrie 2012 at 15:34 - Reply

  Nosa un gunoi comunist

 2. Anonim 10 decembrie 2012 at 16:06 - Reply

  Lasa nene NOSA ca merita ,inca patru ani deputat trai neica pe banii statului.Persoanele publice se pot astepta oricand la atacuri la persoana.Este un asa zis risc pe care si-l asuma cei din spatiul public.Este o practica folosita in democratii mult mai vechi si consolidate decat cea de la noi.

 3. Andrei 10 decembrie 2012 at 18:17 - Reply

  Inima ARD a încetat să bată.
  Marilor luptători anticomunişti le-a crăpat inima în patru.
  Adio şi n-am cuvinte!

 4. el 10 decembrie 2012 at 18:25 - Reply

  D- le Nosa d-stra nu jigniti cand spuneti despre o persoana ca nu reprezinta nimic? Iar de spus dumneavoastra a -ti spus multe si in celelalte campanii electorale dar nu a-ti realizat nimic.Singurul merit ca a-ti iesit din nou parlamentar este ca faceti parte din acea alianta USL pe care poporul a votat-o punandu-si mari sperante in ea si care pana la urma va fi o mare dezamagire.

 5. Rr 10 decembrie 2012 at 23:35 - Reply

  Nu va faceti griji de familia dvs. , dnu Nosa . O sa treaca usor peste astea dupa ce va intoarceti inapoi la furat si la tras chiulul pr banii publici.

 6. Anonim 11 decembrie 2012 at 09:17 - Reply

  DIN PACATE DE 22 DE ANI SUNTEM CONDUSI TOT DE COMUNISTI . DORMI AN PACE POPOR ROMAN

 7. lucian chereji 11 decembrie 2012 at 10:24 - Reply

  Felicitari Domnule Nosa!Tot respectul.va pup

 8. Anonim 11 decembrie 2012 at 13:33 - Reply

  Saracu Nosa ,este sensibil ca o mimoza.Parca l-ar fi atacat cu pietre ,nu cu vorbe.Se pare ca-i un plangacios.

 9. Anonim 12 decembrie 2012 at 11:48 - Reply

  sa le fie rusine celor care nu au votat cu domnul RUS o sa vada ce au facut mai tirziu

Lasa un Raspuns »