Ionel Ciunt, numit prefect în următoarea şedinţă de Guvern

Andreea Vilcovschi 5 martie 2013 4
Ionel Ciunt, numit prefect în următoarea şedinţă de Guvern

Ionel Ciunt va fi numit în funcţia de prefect al judeţului Sălaj cel mai probabil în următoarea şedinţă de Guvern, care ar putea avea loc miercuri, 6 martie.

Ciunt îi va lua, astfel, locul lui Filonaş Chiş, care se află la conducerea Instituţiei Prefectului din mai 2012. Pentru a putea deveni reprezentantul Guvernului în teritoriu, Ionel Ciunt trebuia să fie funcţionar public. Ca urmare, a renunţat la funcţia contractuală de administrator public al judeţului şi a optat pentru funcţia publică de consilier în cadrul Compartimentului Managementul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

Comentarii

comments

4 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Piticul care se vrea sef 6 martie 2013 at 10:42 - Reply

  Cu orice pret trebuie sa invinga complexul de inferioritate prin functii, cat mai multe, cat mai mari…
  Da’ ce slalom si ce sincronizare (pe la Spitalul Judetean, ca si fie functionar public, etc). Cata perversitate la unii, totusi. Destul de jenant…

 2. Anonim 6 martie 2013 at 14:53 - Reply

  Ma bucur din suflet pentru domnul Ciunt Ionel! Sincere felicitari! Este un om de o aleasa omenie. Sa-i ajute Bunul Dumnezeu!

 3. Anonim 10 martie 2013 at 10:07 - Reply

  Care sunt meritele d-lui Ciunt inafara ca sparge bancomate,in perioade de euforie bahica?!

 4. bbwwaaadd 13 martie 2013 at 13:33 - Reply

  bine ca a plecat utecistul de filonas, ca numai functii viseaza !!

Lasa un Raspuns »