Ionel Ciunt câştigă cu peste 40 la sută Primăria Zalău

Surpriză de proporţii în Zalău. Edilul în funcţie, liberalul Radu Căpîlnaşiu, nu a mai prins cel de-al patrulea mandat.
Potrivit numărătorii paralele efectuate de PSD, candidatul social-democrat la fotoliul de primar al municipiului Zalău, fostul prefect Ionel Ciunt, l-a învins categoric pe edilul în funcţie, liberalul Radu Căpîlnaşiu.
În cele 38 de secţii de votare din reşedinţa de judeţ, Ciunt a obţinut 40,54 la sută dintre sufragiile zălăuanilor, respectiv 8.717 de voturi, în timp ce Căpîlnaşiu nu a reuşit să convingă decât 4.690 alegători, adică 21,81 la sută din totalul celor care au trecut pe la urne.

6 Thoughts to “Ionel Ciunt câştigă cu peste 40 la sută Primăria Zalău”

  1. Anonim

    Da nu este nici o surpriza.Era previzibil ca radu capilnasiu o sa piarda alegerile.Este un politician erodat si compromis.

  2. Martin Cristian

    Felicitări Dl. Ciunt si spor la treabă! Vă rog să începeți în primul rând curățenia în Primărie/Citadin/Transurbis/Compania de Apa/Poliția Locală șamd…eliminarea neamurilor/protejaților din funcțiile publice ale lui Dl. Căpîlnașiu și formarea unei echipe cinstite si transparente! P.s. Așa să vă ajute Dumnezeu după cum vă ve-ți face treaba!

  3. Anonim

    D-le Martin :O stiti pe aia „aceeasi Marie cu „alta” palarie „.Nu iau apararea niciunei institutii mentionate de dvs. ,de acord ca la toate trebuie sa fie oameni bine pregatiti ,onesti ,cinstiti .Singura institutie unde dl Ciunt nu poate interveni ,este Compania de Apa care stiti ca e sucursala Clujului .Clujul ia deciziile si la sefie e C.J. Cluj.

  4. Anonim

    Felicitari noului primar ales. Speram ca buna sa pregătire profesională, experiența in administrație si ambtia care-l caracterizează sa-i fie de un real folos pentru realizarea cel puțin parțiala a promisiunilor făcute, noua electoratului in contextul in care va fi sprijinit si de viitorul consiliu judetean, asa cum se prefigurează in prezent!!!

    1. Anonim

      comentariu mai pupincurist si mai comunist de atat nici ca se putea! O sa vedem peste cateva luni ce vor face, mai vorbim! de promisiuni si …cadre cu state vechi subtem satui. Vrem rezultate.

  5. Anonim

    Sa privim un pas in spate, in 1962 la incheierea cooperativizarii agriculturii vine reprezentantul judetului si instaleaza noul presedinte de CAPdesigur dupa critica de rigoare,la adresa regimului il prezinta pe noul…….om bine pregatit, cu studii in domeniu, cinstit ,care va obtine recolte bogate etc…cativa din sala stiau ca de meserie este cismar .Nota: relatarea este reala.

Leave a Comment