Inspectorul scolar Ioan Abrudan lasa scoala pentru politica?

Magazin Salajean 9 mai 2012 0

Inspectorul scolar Ioan Abrudan lasa scoala pentru politica?Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Salaj, Ioan Abrudan, aflat in lupta pentru fotoliul de primar al Zalaului, a anuntat ca ar putea intra in concediu de odihna in perioada campaniei electorale. Anuntul a fost facut, ieri, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la sediul ISJ Salaj.

Inspectorul scolar sustine ca nu doreste sa implice sistemul educational in lumea politica. Intotdeauna am considerat ca este potrivit sa nu implic sistemul de invatamant cu lumea politica. Legislatia in vigoare imi permite sa fac campanie fie inafara programului de lucru, fie sa imi iau concediu de odihna. Prin urmare, cel mai probabil ar fi ca in perioada campaniei electorale sa intru in concediu de odihna, a declarat Ioan Abrudan. Inspectorul scolar a mai adaugat ca doreste mai mult timp liber pentru ca vrea sa duca o campanie electorala curata.

Conform declaratiilor colegilor sai de partid, rezultatele obtinute la conducerea Inspectoratului Scolar il recomanda ca fiind cel mai potrivit candidat la functia de primar al Zalaului. Ioan Abrudan ocupa si functia de prim-vicepresedinte al PDL Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »