Guvernul Ponta, un paria în ochii PP-DD

Aflat într-o vizită de lucru la Zalău, cu scopul de a reevalua activitatea organizaţiei judeţene a PP-DD Sălaj, staful partidului acuză USL de “copiat”. Liliana Mincă, deputat PP-DD, a precizat vineri, 11 octombrie, în cadrul unei conferinţe de presă, că o serie de iniţiative legislative propuse de reprezentanţii PP-DD au fost copiate şi puse în practică de cei aflaţi acum la putere. Introducerea plăţii TVA la încasare şi nu la emiterea facturii, dar şi propunerea privind creşterea alocaţiei de stat pentru copii, de la 42 de lei la 200 de lei, pe care şi-a asumat-o Ministrul Muncii Famililiei şi Protecţiei Sociale, Mariana Câmpean, sunt principalele iniţiative ale PP-DD, cu care în prezent “se laudă” USL.
Reprezentanţii de la nivel central ai PP-DD întruniţi la Zalău, printre care s-au numărat şi cunoscutul jurnalist Sorin Ovidiu Bălan, în calitate de vicepreşedinte al PP-DD, au ţinut să precizeze faptul că, în prezent, partidul este supus unui linsaj mediatic. În ciuda tuturor zvonurilor privind destrămarea PP-DD, cauzată de migraţia unor membri la alte formaţiuni politice, partidul lui Dan Diaconescu nu se va destrama.
Tot în cadrul conferinţei, Simona Alice Man, preşedinte PP-DD, a ţinut să precizeze faptul că Dan Diaconescu este singurul candidat, cert, al partidului la preşedinţia României la alegerile din anul 2014.

Organizaţia PP-DD Sălaj, locul 10

În ceea ce priveşte activitatea organizaţiei judeţene a PP-DD Sălaj, conducerea de la nivel central s-a arătat mulţumită, menţionând faptul că, Alin Demle – preşedinete PP-DD Sălaj “este un om de bază”. În urma evaluării şi a rezultatelor obţinute la nivel naţional de PP-DD, la alegerile de anul trecut, organizaţia Sălaj se clasează pe locul 10.

Leave a Comment