Gheorghe Pop, reales şeful pesediştilor zălăuani

Olivian Vadan 22 martie 2013 9
Gheorghe Pop, reales şeful pesediştilor zălăuani

Senatorul PSD Sălaj, Gheorghe Pop, a fost reales joi, pentru un nou mandat, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD Zalău.
Conferinţa Municipală, care a avut loc în Sala Porolissum a Consiliului Judeţean Sălaj în prezenţa a aproximativ 200 de membri social-democraţi, a debutat cu prezentarea Raportului de activitate al PSD Zalău din perioada 2010-2013, perioadă în care pesediştii zălăuani au înregistrat câteva rezultate notabile, cum ar fi: creşterea numerică a numărului membrilor organizaţiei; participarea la campaniile electorale care au dus la recâştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean Sălaj, a majorităţii numărului de consilieri în cadrul Consiliului Judeţean şi Consiliul local Zalău; recâştigarea mandatelor de senator în Colegiul Zalău – Jibou şi, respectiv, de deputat în colegiul Jibou.
Ulterior prezentării Raportului de activitate, s-a trecut la alegerea Biroului Executiv Municipal, care va coordona activitatea organizaţiei în următorii patru ani. Din cei aproximativ 200 de membri delegaţi prezenţi la Conferinţă, 143 au votat pentru realegerea lui Gheorghe Pop în funcţia de preşedinte, fotoliul de secretar fiindu-i oferit în cele din urmă lui Călin Forţ. ”Mulţumesc tuturor colegilor mei pentru încrederea şi devotamentul de care au dat dovadă, pentru unitatea şi efortul pe care l-au depus în toate acţiunile Organizaţiei PSD Zalău, mai ales în cadrul campaniilor electorale. Ultimii ani au fost extrem de dificili, însă împreună am reuşit să devenim mai uniţi şi mai buni. Pentru că am onoarea să beneficiez în continuare de încrederea colegilor mei, vreau îi asigur că voi fi prietenul şi colaboratorul lor. Doar lucrând în echipă, vom avea de câştigat”, a declarat Gheorghe Pop în cadrul întâlnirii.

Comentarii

comments

9 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 22 martie 2013 at 15:06 - Reply

  Ce ”calitati,” are bolovanul de pop gheorghe ca sa fie senator sau presedinte de organizatie inca un mandat? Ce a facut efectiv omul asta 4 ani in Senat? Poate il recomanda trecutul de militian sau poate cel de vanator de mistreti la Panic, pe care “marele ziarist” Vadan le omite intetionat. Presa locala, in special Magazin Salajean, este aservita asa ca nu ma astept sa ne prezinte candidatii asa cum sunt, cu bune si rele.

 2. observator 22 martie 2013 at 18:01 - Reply

  Omul acesta este o nulitate ………, nu are coloana vertebrala, este catelusul lui Tibi Marc, este mare sef de partid in conditiile in care el nu a condus nimic si pe nimeni la viata lui……….ce frumos partid condus de un securist la judet si de un politist la oras……halal !!!

 3. voicu 22 martie 2013 at 19:08 - Reply

  UN GUNOI UMAN

 4. ioan. 22 martie 2013 at 20:18 - Reply

  Felicitari domnule senator !

 5. Anonim 22 martie 2013 at 21:25 - Reply

  Amandoi ( si Pop si Fort) sunt niste incompetenti cu ifose!

 6. Romi 24 martie 2013 at 23:10 - Reply

  Traducere
  Майната
  Maĭnata

 7. Romi 24 martie 2013 at 23:14 - Reply

  他媽的
  Tā mā de

 8. Anonim 25 martie 2013 at 09:07 - Reply

  Acest POP are o singura calitate ca si BOC este catelul lui Marc cu care face afaceri . In rest este TABULA RASA.

 9. Anonim 27 martie 2013 at 09:00 - Reply

  Ar fi bine de stiut daca in noua conducere au ajuns si tineri….sau securistii si-au schimbat doar locurile intre ei?!

Lasa un Raspuns »