Fundaţia “Rus Dumitru” a făcut daruri pensionarilor nevoiaşi

magazinsalajean 6 decembrie 2012 11
Fundaţia “Rus Dumitru” a făcut daruri pensionarilor nevoiaşi

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Fundaţia “Rus Dumitru” a pregătit o surpriză pentru 1.300 de pensionari din municipiu. Vârstnicii au fost invitaţi ieri, la Activ Plazza Mall Zalău, pentru a primi câte un pachet cu dulcuri. “Cea mai mare bucurie pe care o am este că pot ajuta. Fac acest gest pentru că în ultimii 23 de ani, cei de la conducere v-au sărăcit şi v-au adus în stadiul disperării”, s-a adresat Dumitru Rus pensionarilor veniţi la mall pentru a-şi ridica darurile de Moş Nicolae.
Aceasta nu este prima acţiune caritabilă pe care Fundaţia “Rus Dumitru” o derulează în judeţ. Prin intermediul acestei organizaţii, omul de afaceri a acordat burse şi premii speciale elevilor din liceele Jiboului, care au obţinut rezultate foarte bune la învăţătură. Începând din luna iulie a acestui an, în colaborare cu Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor şi bisericile ortodoxe din Zalău, Fundaţia oferă, lunar, în baza unei cartele, patru pâini gratuite pentru 1.300 de persoane vârstnice, ale căror venituri nu depăşesc 500 de lei.
(P)
Andreea Vilcovschi

Comentarii

comments

11 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. marin 6 decembrie 2012 at 14:35 - Reply

  daca nu participa la alegeri mai bine isi taia o mana decat sa facaa cadouri….

 2. Anonim 6 decembrie 2012 at 14:54 - Reply

  Mirel Talos, campion national la spart bani publici in deplasari: A reusit sa cheltuiasca 91 de milioane de lei vechi doar pe deplasari
  Etichete: deputat salaj, gheorghe mirel talos, mirel talos, salaj
  Deputatii si-au decontat din bani publici zeci de zboruri facute în interes personal sau la actiuni de partid. Cotidianul a facut topul parlamentarilor “zburatori” care, numai în ultimul an, au usurat bugetul Camerei Deputatilor cu aproximativ 14 miliarde de lei vechi.

 3. Anonim 6 decembrie 2012 at 15:46 - Reply

  Tembelul asta mai bine ar plati salariile angajatilor proprii, decat sa se impauneze atata. Cat e de sincer poate fi gestul celui care dupa ce da o paine, clameaza in gura mare acest lucru?!
  Asta vrea in Parlament or ca sa se racordeze direct la conducat banului public pentru a da de lucru autocisternelor de pacura care acuma zac, or ca sa faca pierdute niscai dosare penale….
  Nicidecum nu are in vizor binele salajenilor….Demagogie de cea mai joasa speta…Cabotin de doi lei…

 4. avramfitiu 6 decembrie 2012 at 16:23 - Reply

  ala din spatele lui mitru nu e stanciu frigider? a tunat si s-au adunat. hotii, banditii, smenarii, teparii, lepadaturile

 5. Marioara 6 decembrie 2012 at 23:03 - Reply

  Bai…”postacilor”

 6. Anonim 7 decembrie 2012 at 00:36 - Reply

  Unde r lepadaturade Sandru, a murit oare

 7. Anonim 7 decembrie 2012 at 00:41 - Reply

  Sa dea domnul ca mult il mai blestem

 8. sandu 7 decembrie 2012 at 01:43 - Reply

  Rusu a dat si da daruri celor mai saraci.De ce nu face la fel si contra candidatul sau d-ul NOSA? Eu o sa-l votez pe acest om. Apoi d-ul RUS a creat locuri de munca,de ce-l blamati?

 9. un...artist 7 decembrie 2012 at 09:16 - Reply

  “d-l RUS ” ati spus? Cine credeti ca-i mai spune domn inafara de el insusi? Cine-l cunoaste, i-ar spune…stiti voi cum…

 10. Sandru mai lipsea langa Rus si Stanciu 7 decembrie 2012 at 13:20 - Reply

  Si erau toti teparii Salajului in acelasi loc…

 11. Tibi Varga 8 decembrie 2012 at 19:52 - Reply

  Regret profund ca te-ai inscris sa candidezi intr-un partitd de acesta de garsoniera,te-as fi votat impreuna cu fratele meu,cu ce-a mai mare responsabilitate dar suntem minori! :))

Lasa un Raspuns »