Fostul administrator al Şimleului a fost ales viceprimar

Bătălia pentru postul de viceprimar al oraşului Şimleu Silvaniei s-a dat, joi, 23 iunie, în cadrul şedinţei de constituire a Consiliului Local, între propunerea UDMR, Lorincz Attila, şi cea a PNL, Ioan Radu Lazăr. În urma votului consilierilor locali, liberalul a câştigat fotoliul cu 11 voturi, în timp ce contracandidatul său a primit şase voturi.

În vârstă de 47 de ani, Lazăr este de profesie inginer şi a mai ocupat funcţia de viceprimar al oraşului de sub Măgura şi în mandatul 2008-2012, pentru ca în ultimii patru ani să fie city manager.

La alegerile locale din 5 iunie, şimleuanii au decis ca din Consiliul Local să facă parte nouă liberali, patru social-democraţi, trei UDMR-işti şi un UNPR-ist.

9 Thoughts to “Fostul administrator al Şimleului a fost ales viceprimar”

  1. Anonim

    Hopa,tropa Peneloppa…UDMR a rămas ud la kur după toate promisiunile făcute de maestrul în înșelătorii Septimiul Cătălin Țurcaș.Nu-i nimic,așa vă trebuie kkănarilor !

  2. Anonim

    Îmi place că Țurcaș gândește…Păi dacă îl saltă DNA -ul cum să rămână la conducerea comunei un viceprimar ungur ? Și uite-așa,și-a lăsat mentorul la ,,comandă,,ca să ducă mai departe pe culmi de glorii toate matrapazlâcurile de care tovarășul Lazăr nu este străin.Felicitări măi bhășinoșilor de unguri că v-ați lăsat încă o adată păcăliți !

  3. Anonim

    Stati linistiti! PNL a umplut sacul pretentiilor UDMR, postul de viceprimar nu mai era necesar!

  4. Anonim

    Udmr ti ai luat TAPA

  5. Anonim

    FB doar suntem romani in Romania nu ne or conduce ungurii – bravo, sa conduca in Ungaria daca vor

  6. Anonim

    Cum sa nu ? !Ne or conduce ungurii in tara noastra????Nu vrem sa se intample acest lucruLLasati ne …pa…..puci

  7. Anonim

    Tepes, Stefan cel Mare Mihai Vitezu, Avram Iancu etc, etc…….si au dat viata pt tara asta , iar noi o dam la unguri sa o conduca?Ne bucuram ca avem conducatori ROMANI

  8. Anonim

    Lucian Bode cat ai platit autorizatie de constructie pentru pensiunea ta de la Valcău? Spune drept cata reducere a facut primarul de la Valcău pentru tine? E drept ca si Guţă fratele tău care este anchetat de Diicot are pensiune la Valcău? Cat a platit autorizatie de constructie? Cat a scris primarul si cât a plătit in adevar?

  9. Anonim

    O fi ajuns regretul lui Capalnasiu, de a nu fi pregatit din timp un candidat pentru fotoliul de primar, dorinta alesilor din Simleu?

Leave a Comment