Final de an la Consiliul Judetean

Magazin Salajean 20 decembrie 2006 0

Consilierii judeteni incheie anul 2006 cu efectivul incomplet. Cel care a lipsit de la apel a fost consilierul PNL Ioan Fodoreanu care, incepand cu data de 6 noiembrie, si-a luat in primire postul de consul general la Consulatul Romaniei din Gyula – Ungaria. Ca urmare, consilierul consul a demisionat din functia detinuta la nivelul judetului Salaj, iar PNL-istii vor trebui sa-si propulseze urmatorul om de pe lista, pentru a prelua functia de consilier judetean. Dar, cel mai probabil, acest lucru se va intampla doar la anul, din moment ce consilierii judeteni si-au luat la revedere, ieri, in cadrul unei sedinte ordinare, de la anul 2006.

Strangeri de mana, pupaturi si urarile de rigoare – cam atat in sedinta de ieri, pentru ca altceva nu a prea existat pe ordinea de zi, in afara de o rectificare a bugetului propriu al judetului si de vanzarea unui spatiu propriu fara importanta.

Totusi, ca sa nu plece cu mana goala, cei 30 de consilieri judeteni au fost cadorisiti cu cate o geanta de serviciu (purtatoare de laptop, dealtfel, dar fara laptop in ea), in care se afla si o agenda de lucru.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »